Nskyhn 15072010- bence havuza pek girmemeye çalış. Normalde bile mantar riski falan var hamilelikte daha çok dikkat edilmesi gerekiyor
mormenekse19 15072010- yeni tatilden geldim doktorum çok karışık havuz olamadığı taktirde girebilirsin dedi mis gibide yüzdüm😊 sadece denize gireceksen muhakkak yanında birileri olsun çok açılma hamilelerde kramp çok sık girer kontrollü ol dedi😊
Merel 15072010- Ben kizimla haftada bir kez bebek yuzmesine gidiyorum 45 dakika ve bebekler icin olan bir etkinlik.. Mart ayinda basladik havuza girmeye ve suana kadar hic birseh olmadi cok sukur hatta bu soruyu ilk gordum de cok sasirdim ben ozaman 3 aylik hamile idim ve bgn tam 6 ay hamileyim
sliya30 15072010- bende 1 hafta sonra gideceğim denize gireceğim sıkıntı olmaz deniz bence ama havuz size özel değilse riskli olabilir
Deletedmom_110 Nskyhn ya bende öyle biliyorum ama millet deli gibi denize havuza giriyor hiç mi korkmuyolar acaba diyorum
Aysimaasaf Canım ben hamileyken doktorumla görüşmüştüm havuz enfeksiyon yapabiliyormuş denize girebilirsin sorun olmaz demişti yine de sen bir doktorunla görüş
Nskyhn Deletedmom_110 denize ben de gireceğim ama çıkar çıkmaz bikini değiştirme şartı ile o yüzden bir sürü alt aldım kendime 🙈 ama havuz çok saçma bence. Benim etrafımda çok mantar olan oldu. Hele ki hamilelikte iyi cesaret vallahi
Rosella80 Benim doktorum sabah erken saatlerde cok kimse gelmediği zamanlarda girebilirsin demişti, tatilde bir kez dediği gibi girdim diger günler denizdeydim. Bir şey olmadi cok şükür ama deniz varsa havuz çok önerilmiyor doktorlar tarafından
prens_annesii Önümüzdeki hafta tatile gidiyoruz doktorumla konuştum havuz yasak deniz serbest dedi 😒 eşimle oğlum girer havuza bende denize girecem napalım bu senelik idare edecez☺️
Deletedmom52620 15072010- girdim ama fazla kalmadım günde en fazla toplam 2 saat filan zaten düşük riskimde olduğu için zorlamadım yüzmeye kendimi
yeliz007 15072010- Geçen hafta tatile gittim canım 35. Haftamdaydım doktorum denize havuza girebilirsin bir sakıncası yok dedi ama benim içim rahat etmediği için havuza girmedim deniz daha sağlıklı