MissMuso Kızlar bir süredir sancım var ama düzenli değil ve kasılıp gidiyor. Oğlum gelmek bilmiyor psikolojik olarak çok yıprandım. Her gece rüyamda bebeğime kötü birşey olduğunu görüyorum ağlıyorum. Rabbim hayırlara yazsın diyorum. Sağlıkla gelsin önemli olan o tabi ki ama böyle oldukça ya birşey olurda anlamazsam korkusu başladı. İlk gebeliğim. Dua edin ne olur oğluma sağlıkla hemen kavuşayım.
adehuS MissMuso Sakin ol ve rüyalara itibar etme :) şuan hassas olduğun için bu tarz şeyler çok normal,seni motive edecek pozitif videolar izle,sağlıkla kucağına almaya odaklan 1 hafta olmadan güzel doğum hikayeni bize burda anlatacağına inanıyorum 😇
adehuS 40 haftayı geçtiğimde dünyaya gelmişim halbuki kız çocukları gününü doldurmaz derler hiç panik olup kötü düşünmeyin hamileliğinizin son günlerinin tadını çıkarın hatta :) olumsuz düşünceleri kafanızdan silin ki hızlı ve kolay bi doğumunuz olsun. Doktor kontrolünüz yok mu gidip detaylı bilgi alabilirsiniz içiniz rahat eder en azından
MissMuso adehuS dün gittim kontrole canım ağrılar düzensiz nst de de çıktı. 33. Haftadan beri giriyorum sancı çıkıyor. Bebeğin durumu çok şükür dün iyiydi. Doktor ağrıların 5 dk da 1 olursa suyun gelirse ya da bebek hareketi azalırsa gel dedi. Açıklık var mı yok mu bakmadı. Birşey olmazsa da pazar acile bir gel baktır dedi. Ama yine de tedirginlik başladı işte ister istemez kötü rüyalar görünce.
ndrzn Benim kızım tam 41 haftalık doğdu. :) Gelmek bilmedi doktorum çatı muayenesi yapmıyordu. Bana eşinle ilişkiye gir dedi. Bende zor nefes alıyorum zaten hiç olacak şey mi. Baktı olmuyor doktor yaptı çatı muayenesini ertesi gün doğum başladı. 😊 Rüya görmende bilinçaltı merak etme birşey olmaz gelir sağlıkla inşallah bol hareket et eğer egzersiz yapıyorsan devam et yürüyüş yap sancılar da olur rahim kendisini hazırlıyor doğuma ☺️
MissMuso ndrzn benim doktor da yapmıyor çatı muayenesi yapsa belki tetiklerdi 😩 ilişki desen adam korkudan yanaşmıyor. Aslında ben hamilelik süreci boyunca hep pozitiftiö çok şükür sorunda yaşamadım. Ama hamile olduğumu bilmeden gebeliği rüyam da gördüm cinsiyeti rüyamda gördüm. Hiç kötü rüyalar da görmedim bebeğimle alakalı şimdi olunca baya tedirginlik yarattı. Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın.
_Lavinya_ Buradaki yorumlardan etkilenmiş olabilirsiniz. Kimi çocuk 42 haftayı bekliyo. İçinizi ferah tutun inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder. Lütfen kendinizi bunaltmayın🙏🏻
MissMuso _Lavinya_ sanırım etkilendim canım. Yok çocuk kakasını yerse yok başka şey olursa falan derken insanın aklına bir sürü şey geliyor.
ndrzn MissMuso amin inşallah. Yine de sen kötüyü düşünme rüyadır de geç. Her şeyi kafamıza takıyoruz hamileyken 2x pimpirikli oluyoruz. Bir kaç yerde daha da okumuştum ben ilişki tetikliyor diye ama bana doktorum söylemişti önermişti. Çatı muayenesinde canıma okudu yürüyemiyordum yumruk yemişim gibi genital bölgeye tabi benim acı eşiğim çok düşük ağdayı çekerken bile 10 sn kendimi telkin ediyorum 😀 sağolsun doktorum yaptı da doğum başladı yoksa geleceği yoktu 😀
MissMuso ndrzn ilişki rahimi yumuşattığı için etkili olabilir evet. Ama eşim ya bir şey yaparsam korkusu ile yanaşmıyor ki işe yarasın 🤭 bende acı eşiği çok yüksek aslında ama işte devlete gidiyorum devlette gerek olmadıkça bakmıyorlar sanırım. 33. Haftada ebe sancı çıkınca alttan muayene etti açılma var mı diye çatı muayenesi ona benziyor mu bilmem ama ona tınmadım bile.
ndrzn MissMuso bende devlette doğurdum. Bazı doktor bakıyor bazısı bakmıyor herhalde. Açıklıkla aynı değil çünkü açıklık muayenesinde o kadar eşelemiyor 🤭2 parmak atıyor tamam 🥵