Karelinannesi Kızlar bu modellerde kararsız kaldım. Kullanan veya bi bilgiye sahip olan var mı yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum 🙏🏻🙏🏻 Yoyko City Travel Sistem Yoyko Spin 360 derece Travel sistem Canyon V2 Travel Sistem Yoyko Luxury Travel Sistem
Denizpyraz Karelinannesi Canyon kullandım oğlumda canim poşetini kullanırken sorun yaşamadım ama büyük aparatı takınca biraz ağır oldu kendi başıma dışarı cikaramadim arabayı. Bide oglum pek binmedi sevmedi arabayı hic. Ama genel olarak çok güzel.bir araba. Simdi ikinciye hamileyim o sever insallah
Irnasatka Karelinannesi yoyko spin 360 aldık aşırı beğendim henüz kullanmadım tek olumsuz yanı her travel modelde olduğu gibi biraz fazla yer kaplıyor
Karelinannesi Irnasatka ne kadara aldınız peki canım ? Birde en iyi marka sıralamasında falan yok acaba iyi bir marka değil mi ya şuan araştırırken farkettim
Irnasatka Karelinannesi neredeyse bütün influencerlar yoyko kullanıyor bebek arabası tartısmalarının içindede hep yoykoyu beğendiklerinden bahsediyorlar dünya marka sıralamasını bilmiyorum ama yabancılardada görüyorum kendi sitesinde biraz pahalı ben teşhir ürünü olarak aldım bi mağazadan 4.700 e geldi bize hepsiburada sitesindede 4-5 civarıydı suan nasıl bilmiyorum
Karelinannesi Berna0000 tabii ki 🙏🏻 O kadar araştırdım ki patlamak üzereyim ama bu akşam karar vereceğim 🥰
Karelinannesi Berna0000 baby plus veya yoyko City nin arasında kaldım 🙏🏻 Bu haftasonuna kadar alacağım canım yazarım 🌸
AnagibiAnaa Karelinannesi Beneto trvel benimki de çok şık ama ağır kullanış bakımından iyi değil sadece gösterişli. Bende ona aldandım