Sehrbnon12 92-anne cane valla ben urfalıyım urfada yasıyorum kendim yapıyorum yiyorum misss gibi 😂😂hergünümüz çifköfte bizim
Mrv135 92-anne Etsiz yiyiyorum. Marul koydurmuyorum içine. Dışarda yeşilliklerin iyi yıkandığını düşünmüyorum çünkü.
Gebeyim15 Sehrbnon12 bende hamileliğim boyunca sadece çiğköfte aşerdim diyebilirim 😂 değiliz ki urfalı yiyelim çiğköfte hergün yurtdışındayım burdada çiğköfte yok🤷♀️
Annesininportakali53 Sehrbnon12 off bir güzel olur ki sorma sırf cig kofte için urfaya gidesim geldi 😄🤭
Benjaminannesi 92-anne etsiz olduğu sürece ben de yiyorum da çiğ köftenin anavatanina düştüm ben eşim kayinlarim eltilerim hep yaparlar 😂
Annesininportakali53 Sehrbnon12 ya teşekkür ederim kuzum inşallah yolum düşerse valla yemeksepeti dışarıdaki cig kofteciler feln beni kesmiyor ne bileyim acısı ekşisi lezzeti begenemiyorum urfanin yerini tutmuyor 😄 ama şimdi kalktım kendim yapmaya koyuldum 🤭
Sehrbnon12 Annesininportakali53 eger takıldığın bi yer olursa söyle bu arada isotlarını yanı pul biberleri Bi kaseye alıp su koy üstüne canım biraz çifköfte ni yogur salcayla yumısadıktan sonra ekle onu