Nurnn Kızlar 5.haftamda çok fazla bulantı ve istifra yaşadığım için doktorum Prillam verdi. Gece yatmadan iki tane alıyorum. Mümkün mertebe almıyorum. İlaç ilaçtır nihayetinde değil mi?
Eminecak Nurnn hic oyle düşünme o bebegine bi zarari olan bi ilaç değil. Kendini yipratman hamileliginin bulantilar yüzünden zor geçmesi daha kötü. Ben 37 haftalik oldum günlük bir doza düşürdum ama içiyorum çünkü icmezsem o gün mahvoluyorum. O yuzden doguma kadar da icicem kendime eziyet etmek istemiyorum.
angela4 Nurnn Benim doktorumda prillam verdi çok aşırı bulantım vardı geceleri uyumadan önce 2 adet içiyordum bu sayede iştahımda arttı ilacı içmesem bulantıdan yediklerimi çıkarasım geliyordu bir sakınca yok kullanın 😇
S1907 Nurnn sürünmek istemiyosan kulln,burdaki gebelerin %80 bunh kullnyo ztn sdce gebelere verilyo bu ilaç,çnkü haftn ilerledkçe kolunu kaldrck halin kalmyo,bn 14 haftdym halen kullnyorum 6,haftada başlmştm
marnus Gebeliğin 15.haftasındayım yaklaşık 7.haftadan beri prillam kullanıyorum. Eşim dr sakıncası olmadığını söylüyor.
elmaliiturtaa Bende 7. Haftamdan 16. Haftama kadar kullanmıştım gece yatmadan 2 tane içiyordum sonra 1 e düşürdüm sonrada bıraktım zaten hayatımı kurtarmıştı ve doktorum sakıncası olmadığını vurgulayarak vermişti çünkü çok pimpirikliyim 😂
Nurnn Kızlar ne güzel moral verdiniz. Teşekkür ediyorum hepinize.🐥 Ben de ancak kendime geldim o ilaçla. Zor durumlarımda almaya devam edeceğim.