okunmusciklet Betulfurkan19 evet ya vera da çok hoş değil mi vera ile pera arasında çok kalmıştık bizde
elifuslu1002 okunmusciklet benim şuan oğlum olacak ama kiz olsaydı yağmur ecre koyacaktım hoşuna giderse bak derim
Deleted4445656 okunmusciklet bence aynı ismi koymayın isim mi kalmadı dicekler laf vermeyin 🙈 beliz, Meva, eflâl,almila, aselya, laren,meyra,özde, beray, Beril, buğlem, ecre, alin, vera bunlar güzel isimler bakabilirsiniz☺️
findiklibadem 2prensin_tekprensesiyim ilerde okullardaki yoklama listesi isimleri tam olarak bu olcak 🤣🤣🤣🤣🤣 tekerleme gibi okudum
findiklibadem okunmusciklet Mila , Lina, Alya isimlerini çok beğeniyorum bende çok kararsızım sizin gibi 😊 Duru yu da çok beğeniyordum ama eşim evde Duru duru duru diye reklam var onun şarkısını söyleyip geziyor eledim artık onu delirtti beni😅
Elf-5 findiklibadem hahhahahah aynısı bızdede varrrrrr duruyu düşündük kola duru reklamlarını söylüyor esım hahahah🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tanemveannesi_ okunmusciklet biz Eflal Tanem koyacağız inşallah son 19 kızıma kavuşmama 😍❤️ Tanem babasının hayaliymis Eflâl de ben istedim gök mavisi anlamına gelir, Hz Yusuf’un oğlunun adiymis, ve bir ağacın adiymis rivayete göre de bu ağacın kökleri yukarda meyveleri asagidaymis Çok hoşuma gitti böyle bırleetirdik 🥰
nil_ufer okunmusciklet Ayy sormayın doğumumuza 6 gün kaldı biz de henüz net bir isme karar veremedik 🤭 ilk kızımız 7 yaşında. Adı öykü. İlla masal olsun istiyordu. Kendine onu uyduruyomus 🤭 masal tek başına güzel ama öyküyle sanki zoraki uydurmaya çalışmış gibi pek sıcak bakmadım o sebeble. bir türlü isim de bulamadık. Sizin dediğiniz gibi eşimin begendigini ben, benim begendimi eşim beğenmiyor. Büyük ihtimalle ablasının istediği olacak 😇🌼🌼
Ysmndnz okunmusciklet mila bir arkadasımın kızının ismi bence çok hoş. Bir diğer arkadaşımın kızının ismi ise Lila 💙
pennylane Ysmndnz biraz evcil hayvan isimleri gibiymiş. begenemedim. klasik isimler daha hoş geliyor bana.
Sehrbnon12 okunmusciklet efnan, masal, menessa, esila bunlar cok güzel insallah bende ikizlerime hamileyim kız olursa bunlardan koymayı düşünüyorum
hemsreanne okunmusciklet Laren ada Lidya liya gibi isimleri beğeniyorum bende tam karar veremedim ama biraz farklı olsun istiyorum :)
Ebbruc okunmusciklet ahh ceylin ❤️ Kızım olursa kesin koycam. Narin, kibar ve güzel bir kız ismi gibi 🥰 cennete açılan kapı demekmiş anlamı da o kadar zarif
pennylane Ebbruc ceylin yengeç yumurtası demek. anlamı kötü olan isimlerden . ve söyleniş olarak da kötü bi isim bence. yargı dizisinden sonra patladı ama anlamlarını iyi araştırmak gerek. mesela buğlem de uydurma bir isim😂 hiçbir anlamı yok. sonradan anlam yüklemişler ama dilimizde veya başka dillerde bir anlamı yok .
Kalkgidek01 Bende bulamadım daha 35 haftalık olduk isim yok ceylin belinay gökçe Zeynep elif falan var secenekler de ama karar veremedik daha
Nzdr okunmusciklet kızımın ismi melek ismi gibi de melek gibi ikinci ismi de zülya . İkinci ismini çok soran oluyor çok begeniyorlar ben ikisini de çok beğeniyorum melek zülya yani
Nzdr okunmusciklet bence kuzeninizin ismini koymayın yani bu kadar binlerce isim varken hoş olmaz sizin begendikleriniz arasında da duru veya Pera iyi Ceylin küçük ceylan falan geliyor akla 😁