Pyrz_07 Sulesaglam sancıyı nasıl anladınız benimde ağrım var sancımı bilmiyorum ama vajinada da batma hissediyorum
Emine_eymen Sulesaglam 33 haftalıkken sancım çıktı yatış verildi 2 doz ciğer geliştirici yapıldı ilaçla sancım da durduruldu şuan 36+5 im doğurmadım bekliyoruz bakalım bende ankaradayım
Kubraveikizler Sulesaglam 27+0 ve 33+0′da iki kez düzenli sancım durduruldu. Şu an 34+6′yim. Durdurulabiliyor yani. Ben de Ankara üniversitesi Cebeci hastanesi’ne gidiyorum.
Sulesaglam Nurdan kuveze felan alındı mi doktor durdurmaya çalışicam dedi küçük yerde yaşıyorum eğer durduramazsam Ankara’ya sevk edicem dedi
Sulesaglam Emine_eymen ben Kastamonu tosyadayim burası küçük bı yer olduğu için Ankara dedi hangi hastaneye gidiyosunuz
minik4550 Emine_eymen iğneden sonra nekadar süre bebek harejetsizlesti acaba duzeldimi sonra bizde igne olduk ama olduğumuzdan beri çok hareketsizlesti
minik4550 hacerrr_ günde kaç defa hareket ediyor sizin benim 2 def oda kendim cok dinleyip karnımı durtuyorum ona rağmen güçsüz