Ummu_gulsevinc verocka 12 ci haftamda kıza benziyor dedi 14 cü haftamda şuan ne kız ne de erkek birşey söylemem için erken dedi 🤣 düşünceler içinde bekliyorum pazartesiyi
verocka Edabykl hayır doktor sadede buraya baktı ve erkek dedi ama bu kadar büyük organ olmaz herhalde 12.hftada
ipekveatlas verocka kız o kadar büyük oluyo ki böyle pipiyi cekip verdiklerinde bende şoka uğraşmıştım el kadar bebenin pipisi bu kadar büyük mü diye😂doğdu büyük değilmiş ultrasondan öyle çıkıyo😂😂🤭
verocka ipekveatlas burda bazılarında gördüm ama tam bacak arası görüntüsü yinede bu kadar uzun durmuyo bu baya baldırlarında duruyor
Smyye1B verocka Emin ol çok büyük görünüyor ultrasonda. Bende şok olmuştum hatta görüntüsü var anneme felan gösterdiğimde oda şaşırmıştı 😅
verocka Edabykl Edabykl uzaktan bu kadar büyük durur mu işte benim de kafamı o karıştırıyor yakın olsa tamam
verocka Edabykl sizinki yakın görüntü ama yakın görüntüde zaten büyük çıkıyor sma uzak görüntüde bu kadar büyük olması kafamı karıştırıyor
verocka Edabykl doğru biliyorum bu kadar büyük gözüktüğünü benim kafamı karıştıran şey şu benim bebeğimin otururken görüntüsü değil bu yatarkenki bacak arası. Pipi bu kadar sallanma herhalde 😀 sizin fotoğraf direkt alttan çekim belli
Edabykl Sarahh çizdiğim yer bacakları ortadakide pipisi iste 😂😂😂 oturur vaziyette suan alttan totosu gozukuyo sadece kafasi filan gozukmuyo 😂