Minnakkkk 32.haftamdayım artık iyice sabırsızlanıyorum gel artık dıyorum ama erkende gelme dıyorum kızıma 😍 sizde durum nedir anneler 😍 bızım kız popusuna sol kaburgama dayamıs ınanılmaz şiddetli agrım var yatırmıyor benı hıc her acı cektıgımde bu son zamanlar nasıl geçecek dıyorum doktorum da büyüdükçe agrın artacak ve erken alabılrıız bu yüzden ağrıya dayanamayanlar oluyor dedı ve karacıger buyumesi çıktı 😒 kızım saglıklı ve zamanında gel ama canımı cok acıtma 😀
Ilkgozagrimiz Minnakkkk bizde 34+2deyiz oglusumun asaya kafasiyla baskisi asiri artti oturmak yatmak ölüm geliyo bana o kadar zor ama zamannda gelsinse baska bisi istemiyorum
Kbra91 38. Haftaya girdim bebeğim doğum kanalına yerleşmiş ama hiç bir belirti yok bel agrım da yok 😂 suyun da fazla dedi doktor bu gidişle suni sancı bizi bekler😊😊
Minnakkkk Kbra91 benımde suyum azalmış bakalım ne olacak 😒 sızın bıtmıs sayılır artık ama ben daha cok beklıyecegım ya da kızım sabırsız davranıp gelcek 🙈🙈 rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasıp Etsın ıns canım
Zehram Kbra91 ya hiç inanmayın öyle şeylere sancı hissetmiyoruz yok zannediyoruz ama öyle deli gibi bir sancı gelmiyor ben öyle bekledim az kalsın evde doğacaktı
Minnakkkk Ilkgozagrimiz aynen canım zamanında ve saglıklı gelsınler de bız her turlu acıya katlanırız dıyoruz sadece bazen gecmıcek gıbı gelıyor
Kbra91 [bilinmeyen] baya düştü aşağıya kasıklarımda hissediyorum ama göbeğimin çevresindede poposunu sivritip duruyor 😂😂
Aysenurtsr Geciyor kizlar farkinda olmadan, son zamanlar hic gecmiyor gibi 38. Haftamda dogum yaptim, suan bebegim 1 aylik, ne cabuk gecmis bitmis diyorum 😆