eceayna1 Kızlar 11 haftayım bebeğin eşi aşağıdaymış ne yapmam gerek böyle bir durumla karşılaşıp plasentası dönen oldu mu 😍🙏
Benjaminannesi eceayna1 hiiiç sorun yapma 30 ila 34.haftaya kadar yukarıya çıkıyor benim de aynıydı ama ayakta 15 dk dan fazla durma ağır iş yapma doktorum plesenta kanamasını fark etmezsin bile demişti bu yüzden devamlı istirahat et dedi sen de öyle yap umarım düzelir hemen 🤗🤗
Sarahh eceayna1 zamanla yukarı çıka biliyor ama çok dikkatli olmanız gerek ağır kaldırmak, ilişki, fazla ayakta durmak yasak
catidaki_kedi eceayna1 benim de öyleydi. Kanamam da oluyordu bu yüzden. Ama dinlenerek geçirdim o süreci ayaklarımın altına yastık koyarak yattım hep 24. Haftamda çıkmıştı yukarı. Yapman gereken tek şey dikkat ve istirahat etmek çabuk çıkar yukarı inşallah ♥️
Minigindunyasi eceayna1 senin haftan küçük doktorlar normalde o haftlarda söylemiyor bile ama sen dikkat et büyüdük yukarı çıkar umarm hepimizinki
Ela_nmry-16 Benimde plesentayla ilgili sorun var doktor tam noldunu söylemiyor bir değişik duruyor dedi kanamam olmuştu artık kanamam yok ama doktor öyle diyince korktum sizce geçerli bu durum kizlar ne yapmaliyim
Melikeex eceayna1 benimde oyleydi 21.haftada cıktı yukarı bol bol dinlen ayakta fazla durma agır kaldırma uzanırken ayaklarını yuksekte tut bıde ilıskı yasak kanamayı tetiklediği ıcın umarım en kısa surede cıkar canım 🙏