mrs_elisah Merhaba kızlar 😍 detaylı ultrason a hangi haftada girdiniz? Ben şuan 18+4üm erken sanırım. Cinsiyet kıza benziyor diyorlar her seferinde ama henüz netleşmediği için bir an önce detaylıya girmek istiyorum 🙈
1prensin_annesi mrs_elisah canim 20 den once doktor onermiyor ben 23 teyim bana doktor 24 yazdi detayliyi 1 hafta sonra insallah.
Deleted4445656 mrs_elisah 12. Haftada bi girdim Birde 20. Haftamda nasipse giricem ay sonu. Bu zamana kadar nasıl cinsiyeti anlamazlar çok enteresan🙈
Hurricane mrs_elisah Ben de 18+4üm cinsiyet için erkek dedi doktorum 2 hafta sonrası için detaylıya randevu verdi gideceğim bakalım
1prensin_annesi mrs_elisah iyi olur evet bende 20 de kontrolum vardi detayli istedim ama doktorum 20 detayli icin erken 24 te yapariz bizde normal ultrason yaptirdik
Hurricane mrs_elisah Bana erkek dedi doktor hatta pipisi burda bak dedi kim karnımı görse kız diyor benim de gönlüm kayıyor sanki bi türlü inanamadım 😂😂
ikkrk91 21+3 günlükken girmistim detaylıya. Perinatoloji uzmani 21.haftada gel en uygun hafta o demisti. Ama 20 ile 24 hafta aralığında yapılıyormuş
teachervera mrs_elisah Doktorum en güzel hafta 23.ncü hafta demişti detaylı için bende 23 de yaptırmıştım