Snemgokbil 18 haftalık olduk bı haftadır miğde bulantisindan kahvaltı edemiyorum yemekte çok az normalde kiloluyum zaten ama çok kötü oluyorum siz neler yiyorsunuz miğde bulantısı geçsin diye kafayı yicem hergun kuscak gibiyim cikaramiyorum da 😭
Essesss Snemgokbil bende 11+6 haftalığım bende öyleyim yataktan kalkmadan birşeyler atıştırıyorum onu bile çıkartıyorum prilam kullanıyorum yine de fayda etmiyor
MinnieMouse Snemgokbil canım 7-8.haftalarda ben de yoğun mide bulantısından yiyemiyordum. Ancak akşam iştahım düzeliyordu. Kahvaltıda eksimen salatalık domates yeşillik falan yemeye çalıştım. Zeytin de bastırır yiyebilirsen. Çok kötüysen doktora söyle prilam verir. Bana verdi ama bende alerji yaptı bünyem kaldırmadı. Hiç kimsede alerji duymamıştım bu ilaçta. Şimdi zaten hafiflemeye başladı artık. Sabahları az akşama daha çok yiyebiliyorum hala 🙊
esmaozdemir76 Snemgokbil ay bu bende de var hiç doğru düzgün beslenemiyorum yiyemiyorum yediklerim midem de durmuyor birazda kilol var kilo vermisim bebeğe bişey olacak diye korkuyorum
Blgeks Benim de çok uzun zaman sürdü doktor mide bulantım için prilam dr verdi gece yatmadan önce 2 tane içiyordum ama bu seferde ilacı bırakmam çok zaman aldı
Snemgokbil Blgeks aynen başlayınca da onu sutekli içiyorsun diyolar alışıyor bünye heralde ya çocuğun altını bile degisemiyorum miğde bulantisindan
Blgeks Snemgokbil kendimce çözümler buldum gece 1 tane içiyordum ama içmediğimde kabus oluyordu bırakması da çok sıkıntılı
Melkee Blgeks bende çok mide bulantısı yaşıyorum ama çor zorda kalmadıkça kullanmadım ara ara fakat kullandığım sıralar hiç ayık gezmiyordum bu beni daha çok zorluyordu yataktan uyumaktan kendime gelemiyorum siz nasıl baş edebiliyordunuz
Snemgokbil Melkee hadi ya uyku yapıyorsa zaten geçen işyerinde icmedigim halde uyuyordum millet gördü rezil oldum
Snemgokbil MinnieMouse bende alerjim olduğu için çoğu ilacı kullanamıyorum direk şişiyor heryerim korkuyorum
Benjaminannesi Snemgokbil yeni hamişsin ondan canım zamanla geçer benim de öyleydi ki hâlâ öyle ama azalıyor 😘
Snemgokbil Ozsvm yok ilk başlarda azdı ondan almadım şimdi bı haftadır öyle böyle değil çocuğun altını dahi değiştiremiyorum
Ozsvm Snemgokbil vallahi gece yatmadan 2 tane icersen gun icinde hic bisin kalmaz ama gece icmen lazim gunduz icersen ayakta kalamazsin uyku yapiyor ben 3 gun ac kaldigimi biliyorum ilaci icmemek icin cok direttim ama yok ilacsiz olmuyor 18.haftama giricem yavas yavas azaltmayi dusunuyorum bende artik ilaci 11.haftada basladim icmeye🤷