Kizlarrr biliyorum bıktınız benden 😆 surekli post açıyorum. Eminim sizde diyorsunuzdur şu kız doğarsa da kurtulsak diye (şaka tabi)😆 Az kaldi çok sukur 38+4uz bu gun. Dun ishal olmuşum. Bir kwreye mahsus oldu. Ama dünden beridir sanki hala ishalmis gibi agrim var üstelik asiri mide bulantim var. Dun doktora gittim nst bağlandı. Doktor çok iyi gidio dedi ve haftaya alttan muayene için gun verdi. Ben ultrasonla bakarken sordum bwbegin basi kanalda mi diye. Bana dediki sen midende ve cigerleride rahatlama hissediyor musun? Bende bilmiyorum ki dedjm. Uzan dedi ve mideden asagiya doğru bastırmaya başladı ama nasıl canim yandı. Bağırdım. Neden böyle yaptı bilmiyorum. Kanala girsin diye mi acaba. Dun hastaneden geldim bir ağrı girdi sanki tuvaletim var ama yok gbi kasiklardan belime vurdu. Olduğum yere çöktüm. Sanki vücudum bir ısınıp bir soğuyor gbi usutmusum gibi geldi. Sonra dakika tuttum 25 dk sonra bir daha oldu ama o kadar ağır olmadı. Siz neler yaşadınız? Bende böyle ağrı varken doktorun haftaya gun vermesi saçma değil mi anlamadim.