Mrv_mlk Kızlar dündennberi vücudumda kaşıntı var görseldeki gibi acaba geldiğim bir şey mi dokundu ya da sıcaklar falan mı doktora gitmem gerekiyor mu bilemedim. Kaşınıyor sonrasında da böyle isilik gibi oluyor
geceist Mrv_mlk hastaneye gidip tahlil verin gebelik kolestazı için ama o döküntü yapmaz da siz yine de emin olmak için yaptırın benim de aynı ya tahlil verdim hiç bişey çıkmadı uyuz salgını var bu aralar ondan korkuyorum ama bilmiyorum tabi olabilir demedi hiç bi doktor
gencannis Mrv_mlk ast alt testlerinize mutlaka bakın vakit kaybetmeden gebelik kolaztazı gibi görünüyor benimde bu şekilde başlamıştı çünkü
Selinhelen Aynı sorunu ben de yaşıyorum bir kaç gündür. Fazla şeker tükettiğim günlerde ya da temizlik malzemesine direk temas ettiğim günlerde olduğunu tahmin ediyorum🙄 Kaşımazsan bir iki güne geçiyor. Ben bepanthol sensiderm sürüyorum kaşıntısı için😣
Mrv_mlk Beyzayzc61 progestan kullanıyodum ona alerjim olmuş dedi doktor canım hamileliğimin son gününe kader sürdü. Suan izleri kaldı :( kaşımamaya çalış
Beyzayzc61 Mrv_mlk bende progestanı ilk trimesterde kullandım şuan son aylarımdayım acaba geçmişte kullandığım yapmış olabilir mi
Mrv_mlk Beyzayzc61 ast alt değerlerim normal çıkınca ona bulmuştu doktor ama bilmiyorum canım tahlil yaptırdın mo sen
Beyzayzc61 Mrv_mlk yaptırdım canım temiz çıktı teşhis koyamıyorlar kalınmaktan ağlıyorum seninki nasıl geçti 😔
Mrv_mlk Beyzayzc61 valla doğum gecesine kadar kaşındım doğurdum geçti canım heeerşeyi denedim geçmedi ama krem sürmedim yani perinatolog kortizonlu krem önermedi nemlendirici sürdüm sadece fayda etmedi şimdi kollarım bacaklarım göğsüm yara izleri kaldı leke leke umarım seninki çabuk geçer