Minnosunannesi_2 Kızlar klomen kullanıyordum dün kontrole gittim doktor polikistik over var dedi ve gerçekten çok umutsuz konuştu yumurtalarım aşırı zayifmis bu şekilde olup tedaviyle hamile kalan var mi
Gzmklncc Minnosunannesi_2 devlete gittin muhtemelen bende devlete ilk gittim sen direk tüp bebek yaptır dedi evleneli bi sene olmadığı halde özele gittim orda ki doktor folik asit ve yumurta çalıştıran bi ilaç yazdı ilaç tedavisine başladım 3 ay içinde hamile kalamazsan başka yöntemler deneyelim dedi 3 ayım doldu belirtilerim var kan vermeye gideceğim ama asla gebe kalmaya engel değil bu durum burda çok arkadaş polikistik olmasına rağmen hamile kaldı inşallah darısı bize🥰
Adana0001 Minnosunannesi_2 canım hangi şehirdesin Mersin’de Ahmet Yıldızbakan var Medikalparkta bu konuda uzman kendisi
Minnosunannesi_2 Gzmklncc yok özele gittim özelde iki doktora gittim ikiside olumsuz konuştu benimde bütün umudum gitti
Gzmklncc Minnosunannesi_2 bence bilindik bir yere daha git 3 4 ay içinde 6 7 doktor gezdim ovulasyon testi takibi denedin mi eğer olmazsa bende ondan denicem
ikkrk91 Minnosunannesi_2 neden umudunuz bitiyor bu rahatsizlikla birçok hamile kalan insanlar var. Doktorlar her ihtimali dile getirirler cok takilmayin tedavi süreçlerini arastirin iyi doktorlar arastirin. Emin olun gebelige engel bir rahatsızlık degill bu şekilde hamile kalip dogum yapan cok kisi var. Umudunuzu yitirmeyin🙏🏻
Minnosunannesi_2 Adana0001 agridayim yakında Eskişehir’e tasincam o zamana kadar olmazsa belki giderim
Minnosunannesi_2 Gzmklncc şuan Ağrı’da iyi olan tek hastane şuan gittiğim diğerlerine gittim önceden onlar o kadar iyi değildi yumurta takibi yapmadım canim
Papatyaben Benim için ünlü tüp bebek doktoru Gökalp onr klomen falan olmaz direk tüp bebek dedi. İlk klomen icisimde hamile kaldım. Süreci kendiniz yönetin ilk üç dört ay doktorlar para tuzağı bu konuda