Eliferimm Haftamdayım kızlar hiç doğru düzgün yatamıyorum belim çok çok ağrıyor sağıma yatsam sağ bacağım soluma yatsam sol bacağım çok ağrıyor. Yatakta dönerken karnım acıyor. Sizin de böyle oluyor mu rahat uyuyabiliyor musunuz🥺
Cananyildiz Eliferimm bende aynıyım canım. İlerleyen haftalarda nolacak bilmiyorum. Fıtık var oda etkiliyor tabi
Habus Eliferimm 21+6 dayım. 2 gündür ben de bel ağrısından uyuyamıyorum 😔 gidince soracağım da magnezyum eksikliğinden falandır inşallah. Çünkü geçmez de bu ağrı devam ederse kalan 18 hafta nasıl geçer bilmiyorum
Yasemibrahim Eliferimm bende 20+2 yim 2 gündür bacaklarım çekiliyo agrıyo böle cok yol yürürsün hamlarsın ya öle Bi agrı gündüz yok bişey gece oluyo uyuyamıyorum günde 1 tane magnezyum ve maden suyu içiyorum ama 2 gündür bu nerden cıktı anlamdım uyku yok simdiden 🤦♀️
Nisayazc Eliferimm 23. Haftamdayim ben de 1haftadir bel agrisiyle ugrasiyorum agri kesici krem surduruyorhm kendime ama gene gecmiyor dun hic uyuyamadim resmen dim dik oturdum yatakta sabaha kadar .
Eliferimm Cananyildiz bende onu düşünüyorum daha bebeğim 550 gr bu 1 2 3 kilo olucak o zaman naparım bilmiyorum çok değişik çok kötü bir ağrı acı bu
Eliferimm Habus bende magnezyum eksikliğinden diye düşünmüştüm kullanıyorum ama maalesef sadece gece bacağıma giren krampları kesti, bilmiyorum artık bebekler kilo aldıkça napacağız çok zormuş 😔
Habus Eliferimm magnezyum tamamen kesmiyorsa magnezyum+günde bir tane maden suyu içilmesini öneriyorlardı. Ben daha magnezyum kullanmaya bile başlamadım. İnşallah benim de geçirir biraz 😔
Eliferimm Habus Bende magnezyum+ maden suyu içiyorum her gün birde kalsiyum kullanıyorum dediğim gibi sadece bacak kramplarımı geçirdi bel sırt ağrılarım aynı, umarım size iyi gelir 🥰
Eliferimm Yasemibrahim bende magnezyum kullanıyorum bacak kramplarımı geçirdi ama bel ağrım geçmiyor uyuyamıyorum 😔