Asenaguney Kızlar merhaba doktor bu ilacı önerdi ama kullanan memnun kalan var mı acaba pembe kutu regenesis max kapsül
EsraBaykara Asenaguney doğuma kadar kullanacağımı söyledi. İlk ı mom omega vermişti, o koku yaptı bende, sonra regemesis önerdi. Ondan memnunum bir çok vitamin de var içinde omega yağ asidi haricinde..
seriseri10 Asenaguney ben gebeliğimi öğrendiğimden beri onu kullanıyorum hamileliğin sonuna kadarda onu kullan dedi doktor memnunum yani
Asenaguney mhdmraa Demr_61 Hande1nur seriseri10 @Eslemim34 @Unlukacar @iremss @EsraBaykara Sağolun kızlar teşekkür ederim 💖
Annesininportakali53 Asenaguney bununla ilgili post açmıştım omegayla herkes regenesis max çok iyi dedi benimde yarın randevum bakalım soracam ne önerecek
Asenaguney Annesininportakali53 banada yeni verdi. Bi arkadaşlara sormak istedim. Normalde Demir eksikliğim var
Eminecak Asenaguney nasıl memnun kalinmasi gerekiyor bilmiyorum ama icerik olarak baya dolu dolu. Ben hergun icemiyorum dokunuyor kusuyorum arada bir içiyorum.
Eminecak Asenaguney he evet bana yapiyor ama içindeki bir vitamin ağır geliyor olabilir dedi doktor. O yuzden gün aşırı kullan demisti bende aklima geldikçe kullandim hep üst üste icmeyince sıkıntı olmadi
esena13 İlk hamileliğimde hamileliğimin sonuna kadar kullandım emzirme döneminde de kullanmaya devam ettim, ama bende bulantı yapıyordu herkeste yapmayabilir tabi