1tazeanne1tazebaba Kızlar geçen gün post açmıştım uyurken yatakta böcek gördüm diye o günden sonra fobi oldu sürekli yanımda etrafımda görmüş gibi sıçrıyorum korkuyorum bebeğe zararı olur mu bu korkumu nasıl yenebilirim 🤦🏼♀️
EsraBaykara 1tazeanne1tazebaba yatmadan önce kontrol edin zamanla geçer sanırım. Ani hareketler iyi değil gebelikte.
Meliyyke 1tazeanne1tazebaba ben yatmadan önce her şeyi silkerim bir şey varsa düşsün diye. Şimdiye kadar hiç böcek görmedim ama görme ihtimaline karşı yapıyorum tavsiye ederim
[silindi] 1tazeanne1tazebaba biz belli süredir kayınvalidede kalıyoruz ama kendi evimizi sürekli temizliyorum süpürüyorum, bi ara gidip bakınıyım dedim yatak odasının kapısının arkasına baktım hayvanat bahçesine dönmüş birsürü ceset🤢evi terk ettim😂
1tazeanne1tazebaba Meliyyke bende yapıyorum ama nasıl çıkıyor yine aklım almıyor tablet aldım odaya koydum o da gebeliği etkiler mi acaba diye düşünmeye başladım
1tazeanne1tazebaba [silindi] yaaa okuyunca bile tüylerim kabarıyor sanki nasıl bir illet bu böcek korkusu 😂