MrsAyana Şuan 17+1 im diplerim fena bi şekilde geldi doktorum organik boyalarla boyayabilirsin dedi ama hala bi tedirginlik var kızlarr normal mi 😂 boyayı aldım duruyor öyle gratisten almıştım green theraphy di sanırım markası kullanan var mı
Deletedmom52620 MrsAyana ben hem açtım hem boyadım hem tekrar boyadım renk açıldı kendiliğinden organik değildi.
[silindi] MrsAyana annem egzamasından dolayı o boya ile boyuyor gayet memnun. Balkonda boyayıp bekleyin solumamak için yine de ilk 3-4 ay ben her şeye karşıyım 🤣🤣
[silindi] Ben doktorum onayladigi icin boyamistim. Ama bana organik demedi sadece cok soluma ve sen temas etme baskasi boyasin demisti o kadar ama ister istemez bulasiyor bir sorunda olmadi :D
MrsAyana [silindi] 4. Ayı doldurduk amaaa 😂 düğünümüz de var bakalım artık ufak bir gaza gelirsem hallederim 😂😂
Deletedmom52620 MrsAyana şuan 18 haftalığız ilk 8 haftalık boya yaptım üstüne baktım saçım aktı 3 renk oldu 2 günde sonra tekrar boyadım 3 ayı doldurunca açtım 2 defa boyadım
[silindi] MrsAyana eger kimyasal olayindan korkuyorsan hergun ne deterjanlar kullaniyoruz ediyoruz ben cok takmiyorum acikcasi doktoruma danisiyorum sadece. Sakinan goze cop batiyor :)
Deletedmom52620 MrsAyana şuan 18 haftalığız ama boyamayı düşünmüyorum koyu yaptım. Direk ama uçlar açılıyor
Nsnese Off bende organik boya aldım önlerimde hep beyazlarım çıktı ama kadınlar kulübünde birinin boyadan sonra erken doğum yaptığını okudum boyayamadom içime korku düştü