Selindora zeytinkiz kaçıncı haftandaydın. Bizim kızda gelmiyor.40. Hafta. Suni ile denesem mi ilk diyorum yoksa direk sezaryen mi olsam bilemedim
zeytinkiz Selindora 41 de yatıs yattım ben direk normal denemek istedim devleti tercih ettim. Ama sizin kararınız 🤭🤷
Lizbonn 127383 oğlumu 37+3’de doğurdum bu minik fasulyemde sanırım abisi gibi erken gelir diye düşünüyorum ama bakalım😅
SutlacimiYedimmiBen Aysenur_ozsgnn hayır canım alınmamıştı saglikliydi çok şükür sadece 1 haftalıkken sarılıktan dolayı 1 gece hastanede mavi ışık tedavisi görmüştü.
Gul28331 Bende 39+4 haftalık hala bekliyorum nişan yok sancı ara da gelip gidiyor ama yalancı sancı sanırım bebek çok kasıyor kendini .
Melos12 127383 sezaryen oldum ama canım oğlumda suyum gelerek gittim kızımda sancım gelerek gittim doğumlara
127383 Miracinannesi_52 okudum kuzum biraz zorlanmissin ama değmiş sonucu güzel🌸 benim de acı eşiğim hic yoktur nasil olacak bilmiyorum
Neslikra06 127383 valla kuzum Rabbim yardım ediyor doğumdan doğuma gidene korkuyorsun gittiğinde sadece sağ salim doğurmayı bekliyorsun öyle deyim ilkinde suyum geldi sancım gelmedi suniyle doğurdum ikincide kendi sancım geldi nişanım geldi öyle doğurdum