Esse Esra_derinalp Selçuk bey normal Doğum yanlısı mı sancı tutunca kendisi Doğuma giriyor mu acaba yoksa nöbetçi doktor mu bakıyor ben de merak ediyorum
Esse gonulcelen şurda bi durayım :) ben de Selçuk gürbüz ve Yasemin ilkit arasında kaldım randevu alacam karar veremedim :)
gonulcelen Esse Yasemin hanım da marsa dan geçmiş diye duymustm ama arkadasım Selçuk Gürbüzden cok memnun kalmıştı hatta hala kontroller için ona gidiyor
Esra_derinalp Ben gidiyorum ama henüz 12 hafta Doğum hakkında hiç konuşmadık iyi gidiyoruz şimdilik beklemek dışında sıkıntımız yok
Esse Esra_derinalp peki doktor nasıl canım ilgili mi yoksa hemen odadan göndermek derdinde mi bi de çok sıra bekliyor musun
Esra_derinalp Selçuk hoca iyi hiç öyle hemen göndermek gibi derdi yok sohbet bile ediyor ama çok bekletiyorlar çooooookkkkk
Esse Esra_derinalp ay ciddi mi ya 😞 her doktor da mı böyle çok bekliyoruz Yasemin hanımda böyle mi bekletiyor mu
Hacis Medline hastanesi 2 doktoru çok iyi birisi Nursel hanım diğeri Ayşe hanım ben Nursel hanıma gidiyorum ve aşırı derece de memnunum çok ilgili