Nermin_nur1 Şaka gibi çok azkaldı günler acayip hızlı geçiyor . Hazırlıklar tamam Mı kızlar ne durumdasınız? Ağrılarınız sızılarınız ne durumda 🙈
ikizlerinannesi97 Nermin_nur1 zaman yaklaştı heycan tavan 🥰🥰 Hazırlıklarda herşey tamm Ama agrı sızıda tavan çok agırlaştım ödem var ayaklarım çok agrıyor her gün bir yerim agrıyor 🤦♀️🤭🤭 Saglıkla gelsin kuzumda gelip geçici günler bu günler 🥰🤲
Zeyneponur Nermin_nur1 ellerim ayaklarim şişiyor benim eklemlerim aşırı ağrıyor gece asla uyuyamiyorum belim sirtim kopuyor kasıklarim agriyor her saniye acaba dogucammi diye düşünüyorum bizde bu sekilde
Nermin_nur1 Ayseparpar yaa🙈🙈 doğrudur canım Allah yardımcımız olsun bir avazda kurtarsın bizleri sıcaklar çok bastırdı bende geceleri çok bunalıyorum sıcaktan 😭😭😭
Nermin_nur1 Zeyneponur Allah yardımcımız olsun canım ben geceleri rahat uyuyorum çok şükür şu zamana kadar saatlerce uyanık kalıp ağrı yaşamadım ama gün içinde hepsini yaşıyorum fazla fazla 😂
Zeyneponur Nermin_nur1 aminnn canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 🤗💞🤲