Mervebslms 8+4 gebeyim . Her hapşırdığımda kasığımda bir ağrı oluyor. Sanki bir gün önceden spor yapmışım da acısı var gibi. Bir de çok gaz problemi oluyor 😁
Merve201119 Mervebslms oluyordu birde yatakta anı dönerken kalkarken hala bile oluyor kasiklarimda agri iki dakika filan sonra geciyor
yalcin_sevda Mervebslms valla bende gaz problemi pek yoktu ama hapşırınca oksurunce kasıklarim sanki yirtiliyor gibi hissediyodum doktorum normal dedi cok sukur gecti seninki de gecer
Mervebslms Merve201119 bazen bende de oluyor genelde yatakta sırt üstü yatarken gerildigimde daha çok oluyor yan yatarken geceleri arada yastik koyuyorum😁 ki dha 8 haftalık 😅😅
mavininhertonuu Benim birde alerjim var gün içinde hapşırdığımın haddi hesabı yok🤦🏻♀️ gaz da oluyo hele gaz yapacak birşey tükettiysem karnım şişiyo ve aşırı rahatsızlanıyorum
Mervebslms benimmdunyamm daha bir süre daha çekeceğim demek😁 neyse iyi olsun da ağrısından şikayetçi değilim sadece korkuyorum birşey mi oldu diye
kubra24ada Bendede gaz çok oldu ilk haftalar şuan geçti 9 haftalık olduk ilk gebeliğimde olmamıştı kasık ağrımda oluyordu oda geçti ☺️
Mervebslms kubra24ada benim hala gaz problemim devam ediyor sanki bütün gün gaz yapıcı şeyler yiyorum😁😁
Haticenurozturk Mervebslms Off Ağrı hissi değilde hapşırınca kasıklarım da bı kramp giriyordu o gaz meselesini hiç sorma zaten ne diyim hamilelik boyunca kendimden igrendim resmen hele son aylarda ufff😄🙄
Menfilhab Merhaba ben birşey sormak istiyorum dün akşam bir yere uzanırken midemde bir ağrı hissettim acaba önemli birşey midir. Fazla su içmiştim o esnada yaptım heralde midem doluydu diye öyle hissettiğimi düşündüm ama fikrinizi almak isterim
mavininhertonuu Mervebslms İnşallah hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşalım zamanında. Evet gaz sıkıntı yinede gaz yapan şeyleri yemekten vazgeçmiyorum az yiyorum ama yiyorum 😅
-sef- Mervebslms sade soda içebilirsin kuru kayısı da çok iyi geliyo ama fazla yeme o haftalarda kabızlık ve gaz çok oluyo… hapşırma konusuda benimde arka arkaya gelirdi hep sanki altımdan çıkıcak gibi oluyodu kasıklarıma bıçak saplanır gibi rahim yukarı çıkmaya başladıkça geçicek rahat ol şimdi çok şükür 6 aylık olduk rahatladık 🥰🥰