M-eng95 annesinin_beybisi aybı sorun bende de var 😅 hiç dert emiyorum 72 kilo oldum bile valla ne yapayım bebeğim iyi olsun da ben mutlaka veririm diyorum kendimi avutuyorummm 🙈
annesinin_beybisi M-eng95 ben 72 kilo olsaydım ben de bebeğim iyi olsun yeter derdim ama 100 kilo uzeri bir insanım 😁
Sbm050421 annesinin_beybisi bende yarın tam 27+0 olucam 5 kilo da ben almışım 😭 benim toplam almam gereken kilo 8-9 , daha 3 ay var ayda 1 kilo almak mümkün müdür, hiç umudum yok milletin dediğine göre , korkuyorum…
Bora5832 annesinin_beybisi 4 ay oldu doğum yapalı 13 kilo verdim 5 kilo kaldı o da giderdi de sütüm azaldıgi için diyet yapamadim
annesinin_beybisi ayse3452 bir seker düşüklüğü var bir de yüksekliği var seninki tok karnina biraz fazla düşük
SibelBalciOz Bende 22+1 haftadayım bende çok hızlı kilo alıyorum.101 kiloyla hamile kaldım 110 kiloyum şimdi daha önümde çok zaman var nasıl almamak gerek anlamıyorum.İştahım çok açık🥺
annesinin_beybisi SibelBalciOz napıcaz ya hamile kaldığımdan beri kilomu daha fazla kafaya takmaya başladım gencecik insanim ve simdi anne olucam benim bebeğim yaşıtlarının anneleri zapzayif olucak benimse belki de bebeğim annesinden utanicak kilosu yüzünden 😕
Princessmom annesinin_beybisi normalde bende iradeli biriyim uyarım diyete ama hamilelkde hiç uyamıyorum ne bulsam yiyorum
SibelBalciOz annesinin_beybisi ay öyle düşünme lohusalık dönemini atlatınca verirsin inşallah ben hamile kalmadan önce Ahmet apa diyeti yapıyordum 15 kilo vermiştim şimdi çok acıktığını için uygulayamıyorum ama hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım hemen tekrar başlıycam.Hem çok sağlıklı gemi güzel kilo verdiriyor
annesinin_beybisi SibelBalciOz onu benim yengem yapmıştı baya kilo verdi hatta kemikleri cıktı zayifliktan😀 ama kolay bir diyet değil baya kuralları var bebekle yapmak zor olur bence . ben normal saglikli beslenebilsem ona da razıyım