1prensin_annesi Sibbeell korkulucak bisey yok ikinci bebeyime hamileyim ikisindede 6-7 haftada kahverengi lekelenmem oldu 100/70 hamilenin yasadigi durum stres yapma doktorun ne derse uygula bende 8-9 haftaya kadar.
minismom Sibbeell amin insallah canım benimkide yatıs werdi ama ben doktora pek guwenemedigimden kabul etmedim yarın sabah baska hastaneye gitcem
Sibbeell minismom hala devam ediyor mu kanaman peki canım devam ediyorsa şimdi başka doktora gitsen keşke umarım devam etmiyordur
minismom Sibbeell yok canım dewam etmiyo surekli gelmiyo stn ara ara geliyo sen nasıl oldun senin kanaman dewam ediyomu ?
Erdemberna Merhaba bnde 8 haftalık hamileyim ilk defa kan geldi doktorum adet gibi olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ilacın etkisi olabiliyormuş yani progestanın bnde çok tedirginim şuan bekliyorum yoğunlaşırsa doktorumla görüşücem
Sibbeell Ftynur minismom inci_230911 Pemberuya Teşekkür ederim kızlar evet uzanıyorum çok şükür kalmadı gibi bşy korktum sabah ama sayenizde daha sakinledim Allah yardımcımız olsun her birimizin cidden sıkıntılı dönemler bize bağışlasın yavrularımızı hayırlısıyla ❤️
inci_230911 Sibbeell oLabilir bnde kullandım ama yinede kahverengi kanamam oldu normal önemli olan açık renk olmasın kanaman
minismom Sibbeell saolasın canım benim biseyim kalmadı artık ama icim rahat etsin diye gitcem dunku doktor korkuttu cunku