cevriyetoy Naznaz ay aynen canım sorma. Benimkiker benim nisanima gelmedi tenezzül edip evime gelmediler yine de ne ailem ne ben tek kelime etmedik kimse rencide olmasın daha doğrusu eşim mahcup olmasın diye ama kıymet bilinmiyor. En ufak biseyde çocuk gibi trip yiyoruz
Clover [bilinmeyen] isin psikoloji kismindan cok hijyenik kismi onemli.bence de kimse ellemesin opmesin.Insanlar bunu cok onemsemiyor ama kucucuk bebisler sonra hastalaniyor hatta olumlere yol acabiliyor.kimin ne tasiyicisi oldugunu bilemezsin. Mumkunse ilk 40gun hic, sonrasinda hice yakin opulmeli...
Semaeker cevriyetoy elinde olsa onuda yapıcak yok şu gidip şu devlette doğurmuş yok bu gidip şu devlette doğurmuş diyip duruyor . Hastaneme de karışıyor yanı
Naznaz cevriyetoy hahahah bu kaynana benim kayınpederin aynısı bizde kaldıkları süre zarfında yalnız gezemezdik takılırdı peşimize eşim uyarıncada bozulurdu😂😂 Benim annem melektir ya görsen eşimle muhabbetlerini o kadar tatlılar ki ama eşimin ailesi tam fesat mutlu olmamızı hiç istemiyorlar. Gecen eşime cinsiyetini sormuş bişi örecekmiş arayıp beni asla kutlamıyor kızım ne renk olsun bilmem ne yok ayrıca öreceginide zannetmiyorum daha öncede bu sizin deyip vermediği cok şey olmuştu ama neyse vermesin zaten zerre bir şeylerini istemiyorum🤷♀️ Sadece eşime üzülüyorum öyle melek bir insanın ailesi bu olmamalıydı ne bileyim
cevriyetoy Naznaz doğrudur bacım 😊 bazen bende diyorum acaba gerçekten eşimi evlatlık falan mi aldılar ya da hastanede mi karıştı o kadar farklılık olamaz😃
Gulsen55 Ben derim ayol. Dicemde, 6 aylik olana kadar kimseye opturmicem. Heleki sigara icip gelenleri yaklastirmicam. Hoplayip ziplatmicam da, uykudan uyandirani dôverim bile 😂 Of off .. cok kavgalar cikacak kaynanam gorumcem vs vs
Snmscl [bilinmeyen] canım bir kızım var bende bir kişiye karşı öyleydim onada vermiyordum şimdide konuşmuyorum zaten onun dışındada pek kimseye vermiyordum zaten benim kızımda çok huysuzdu sen mesafe koy herkes anlar Allah var ama kaynanamda öyleydi pek kimseye vermezdi o da ama kaynanama karşı öyle değildim verirdim yani
ErvaVeBebegi CansuHakanDabakan bak bunu bende sevmiyom oglusum pasam diye seviyor daha cinsiyeti belli degilken bundan hic hoslanmam 😒😒