Hanımlar sonunda bende doğurdum ve prensesime kavustum ☺️ size çok kısa süren dogumumu anlatacağım. Pazar sabahı 5′ten sonra karnımdaki kasılmalar beni uyutmadi. 1 saat içinde 3 kere fln oldu bu. En sonunda kalktım yataktan, yine gelirse dk tutacağım dedim. Sonrasında biraz daha düzenli ağrılarım olmaya başladı. 8 dk da 1, 6 dk da 1 derken biz alelacele hazırlandık ki 5 dk da 1 olunca hastaneye gidelim.. Tabi o sırada afedersiniz wcye cikiyorum sürekli. İshal gibi bişey oldum resmen. İlk doğumumda da böyle olmuştu dedim ki bugün kesin doguruyorum☺️ 5 dk da 1 e düşünce hastanenin yolunu tuttuk, saat 8 e geliyordu ben içerdeydim. İcerde 1 ebe vardi sadece. Doğumhanede nstye bagladilar, nst de sancı var ama acilmam yok. Neyse doktoruma nst sonucunu gönderince ebeye ‘akşama ancak doğum gerçekleşir eve gitmesinler odaya çıksınlar’ demiş. Tabi ben o sırada siklasan sancimla cebellesiyorum 🤣 Ebe nstde sancilarin siklastigini görünce açılmaya baktı ve hemen doktorumu aradı ‘gelin’ diye. Telefonu kapattı 10 dk gecmedi ki ben dayanamıyorum sanırım bebek geliyor dedim. Ebe yanıma geldi hemen, doktorumu aradı yine bebek gelmek üzere hocam neredesiniz dedi. Oda girmiş hastaneye ama benim kız durur mu, ebe tlfu kapattı ve dogumumu gerçekleştirdi 🥲 kızım doğdu doktorum içeri girdi 🤣 9 buçukta kızım kucagimdaydi 🥰 neyseki ebe tecrübeli biriydi şansıma. Darısı da diğer tüm doğuracak hanimlara, amin ☺️🤲🏻…
Son olarak şunu da eklemek istiyorum, ilk bebeğim yani oğlum 2 bucuk yaşında ve onunla nasıl baş edecegim, dogumdayken nasıl olacak endişesi vardı. Öyle rahat olduki herşey çok şükür, o da bizimle hastaneye geldi ve olgunlukla herşeyden bir haber bekledi beni 😁 En çok stres yaptığım konuyu da böylelikle çok rahat atlatmis oldum ☺️ Allahim dileyen herkesin doğumunu her konuda kolaylastirsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻