Dk16 Arkadaşlar bugün 24. haftaya girdik Son birkaç gündür farkediyorum Göğüslerimde özellikle alt kısımlarında damarlarım çok belirten hale gelmişler mor mavi yeşil her türlü damar var ama cilt renginde de kırmızımsı kahverengi arasında bir renk değişimi var ama sanki çatlak gibi duruyor karşıdan Sizce bu çatlak başlangıcı mı? Sizde de var mı bünye bir sorun ? Hiçbir yerimde çatlak yok sadece göğüs bölgesi olacak sanırım 😿
behrem çatlak başlangıcı değil ama çatlamayacağınızın garantisi de değil, bol bol bol su için ve nemlendirici krem/yağ kullanın :)
Dk16 behrem ay inşalla değildir ama normalde beyaz tenli olan ben şimdi göğüslerim değişik bir renk aldı sadece altları 😾
Dilekkkk Dk16 valla ben direk morumsu kırmızımsı gördüm baya çatladı şimdi sadece göğüsler şükür 🙏 nemsiz bırakma
Dk16 Dilekkkk aynı işte renk değişim var şu an ama karşıdan bakınca çatlak izleri gibi duruyor ama çatlak değil daha 😖
arastiran_anne Mustela çatlak öncesi kremini öneririm Gebelikle ilgili yararlı bilgiler için https://www.instagram.com/arastiran.anne/
Haticeozturk Kakao yağı ve vazelin çok iyi geliyo.kizlar.ger duadan.sonra.vazelin.diger duştan.sonra.kakao.yagi yani her duşta bir.ondan.bir ondan hiç çatlak olmuyomuş