Adeninannesiii Deletedmom_30 benim ilk hamileliğim bende çok heyecanlıyım insallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi ve belki bu postun altında tekrar toplanırız ❤️🥰
Tospikkkk Benimde erken doğum riskim var ikinci doğumum olucak nasipse bı yandan zaman aksın oğlum sağ saglim zamanında doğsun diyorum bir yandanda zaman dursun diyorum kızım iki yaşında ve sendromda korkuyorum ikisine nasıl yetecegim diye
Nurcantas65 Sooon 88 🤭🐣🌸 bacak sizlamasindan uyuyamıyorum bunun dışında sıkıntım yok Allah’a hamd olsun 😄
Haticecebrail21 Nurcantas65 off o bacak sizlamasi cok zor gercekten bende surekli sagima ve soluma dönmekten gozume bir gram uyku girmiyordu ama cok sukur ki kurtuldum 31.haftama girdim cunku😊
twohones Son 102 benimde 🥲 İkinci gebeliğim, oğluşum 19 aylık tam bir minik ergen ⚔️ Kızımı bekliyorum beni neler bekliyor çok merak ediyorum sanırım tımarhanelik olacağım 😂
Haticecebrail21 Son 63 cok sukur🤗bebegimi kucagima biran once almak icin sabirsizlaniyorum saglikla zamaninda dogar insallah🥲
Nurcantas65 Haticecebrail21 gözün aydın canım ❤️ valla sanki bacağımın içinden biri bişey çekiyor öyle değişik bişey magnezyum eksikliğinden oluyormuş galiba
Haticecebrail21 Nurcantas65 Darisi hepinizin basina😊bn gyno ferro sanol iciyorum o hap iyi geliyormus.Zaten hamilelerin bazilarinda cikiyormus huzursuz bacak sendromu diye ..Doktorum gunde 1 avuc karisik kuruyemis yememi istemisti o sekilde 3 hafta tukettim sonrasinda kayboldu agri