Minikannecik Biz 37+6 olduk bugün...Kendimi incelemeye bir hafta önce başladım ve sürekli bir değisiklik olsa heyecanlanıyorum Siz neler yaşıyorsunuz bakalım...Ne gibi belirtileriniz var🤗💕 Benim yalancı sancılarım var bir haftadır ara sıra gaz sancisi gibi hafiften adet sancisi gibi bazende cok az belim ağrıyo ...Özellikle yatarken vajinamda kemikleri ağrıyo ve aşsağiya bir baskı oluyor ... Ic camasirim surkeli islaniyo akintim çok fazla afedersiniz sarı sumuksu akintim coğaldı ve onun harici iki parmak kadarda islaklik oluyo su gibi gazım çok oluyo ara sira karnimin içi aciyor...ishalde oluyorum surekli Hep kendimi grip olucakmisim gibi hissediyorum yuzum ve ellerim baya şişti ... sizzzzz??????? Nasilsiniz?????😂😂😂
OktayMeltemSahin Minikannecik maşallah bütün belirtileri yaşıyorsunuz 39+3 üz ne yalancı ne gerçek sancı yok bugün azıcık bi bel ağrım vardı sabahtan geçti çok kilo almadım çok şükür şişkinliğim falan da yok ama iyice ağırlaştığımı hissediyorum sabırsızlıktan heralde bazen de ara ara ağlama krizlerim tutuyor okadar 😣
Zuhalkorkmaz2205 Minikannecik 37+3 olduk. İshal ve grip dışında bütün saydıkların herşey var bende de 😂🤦🏽♀️
Senasehr Minikannecik aynı belirtiler canım sık sık tuvalete gitmekten uyku yok yoruluyorum halsizim sanki hep kemiklerim kırılıyor gibi 🙈🤣
Gul_hamad Minikannecik canim brn 31 haftamdayim,son 1 haftadir bu dedigin belirtiler var,ıslanma disinda, özellikle vajina kenari kemiklerim cok agriyor,yürürken bile. Neden olabilir ?(
Minikannecik OktayMeltemSahin Bütün belirtileri yaşıyorum ve hergün doğurucakmışım gibi ve hiç doğurmuğcakmışım gibi hissediyorum bu karmaşıklık insanı bitiriyo😣😕
OktayMeltemSahin Minikannecik aynen öyle güya son 4 gün ama asla zaman geçmiyor son günler gerçekten çok zorr Rabbim bilir zamanını en hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah
Minikannecik Zuhalkorkmaz2205 Bakalım nezaman gelicekler yaa cok heyecanlıyım...Size cati muaynesi yaptilarmı Salı günü gidicem 38 haftalık bakalım ne olucak😥
Minikannecik Senasehr Bende yorgunum hep yaa...iki iş yapiyorum sanki butun gun temizlik yapmis gibi yoruluyorum
Minikannecik Gul_hamad Valla canım vajinadaki ağri bende cok uzun zamandır var 30 haftalikken filen başlamisti bazen grciyodu bazen yeniden basliyodu son zamanlarımda surkeli gun icindede olmaya başladı
Dilekagrgn Gul_hamad aynı haftadayız benimde özellikle kalkarken sanki vajinamın iki yan kemiği acıyor biraz yurudukten sonra gecıyor
Babyboy Minikannecik aynı belirtiler bende de var bir de üstüne son günlerde kasık krampı da eklendi tam oldu 😂ama doktor düzenli olmadığı için normal sayıyor hepsini😅🙈 çatı muayenesi oldunuz mu?
Minikannecik Babyboy Çatı muaynesi olmadım doktorda bisiy demedi 38 haftalık gidicem salı günü bakalım bizi neler bekliyor..
Babies16 Minikannecik sislik haric birebir aynilarini yasiyorum.belim daha fazla agriyor ama bu surecte odasini fln hazlirlarken cok ayakta kaldim gunlerdir temizlik o bu.ondanda olabilir belime kasiklarima sık sık agri gryor
Melikek 38+1iz. Benim de vajinada ağrı 34.haftadan beri vardı. Dünden beri ağrı diil sızlama oluyo sanki aniden bıçak saplaniyo ve sürekli büyük tuvaletim var gibi. Çok feña baskı var oturamıyorum. Ya yatmam lazım yada yuremem oturmak mümkün değil. Çamaşırım sürekli ıslanıyor benimde. Dün gittim sancılarım 70 75 cıktı hep. 1.5cm de açılma var. Yarın tekrar gidicez. Tosuncuk biraz iriymis ve kanala inemiyormuş o yuzden bu ağrı.
Minikannecik Melikek Kanalada iner Allahın izniyle daha zamanı var nede olsa acilmanda var...bakalım yarın ne diğcekler yazarsın burayada merak ettim😘😍