Selindora zeynonunannesiiii bende emin olamadım sarı sümüksü birşey geldi.Nst çeken ebe nişan pembemsi kahverengi tarzı olur diyince bende değil demekki dedim. Doktora söyledim olur mu öyle şey herkesin aynı olmayabilir seninki nişan dedi. Gerçekten doktordan başka kimseyi dinlememek lazım.
zeynonunannesiiii Selindora hastane bana şuan baya uzak yakın olsa giderdim belki açılmam. Vardır bilmiyorum
Leyla13 Leyla1938 teşekkür ederim canım amin inşallah geçer geçer zaman öyle çabuk geçiyor ki anlamicaksin bile 😚😚
Ha134548 Pyrz_07 siğil bende de var ama doğumla ilgili bir şey demedi. Tam vajina üzerinde değil bacak kenarlarımda. Sizinde mi öyle? Çok merak ediyorum 😔
Pyrz_07 Ha134548 evet benimde tam genitalde değil ama olması bile yeterliymiş sinirlerde yaşayan bi virüs olduğu için doktorum tehlikeli buldu bunu tek kendi doktorum değil başka bi doktorda söyledi
DerinKoss Leyla13 Uygulamaya göre 31 😇 Aldığımız sezeryan tarihine göre 22 🥰 Ama muhtemelen 15 falan 😅
asena0609 228 biz biraz miniğiz henüz rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 😊🙏🏽