Fatma0090 Leyla13 155 gün kaldı ama sezeryan olucaz inşallah sağ sağlim 30 lu haftalara gelebilirsek ondan sonrası da Rabbim büyüktür ilk gebeliğimdi erken sezeryan la doğum yapıp kaybetmiştim 8 ay önce 😑
Rmys-fFth 65 gün kaldı sanki günler geçmiyordu sağlıkla kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
Selindora mmiross benimde geldi ama 3 gün oldu .hiçbirşey yok. Uygulamaya göre son 5 gün artık gelsin istiyorum 🥰
mmiross Selindora bende de hala bi şey yok sancılarla boğuşuyorum ara ara. Sağlıkla gelsinler de biz Bekleriz 😍
mmiross Aycatasdelen akıntı geldi sümüksü bi yapıda. Doktor çatı muayenesi yaptı açılma başlamış. Akıntıyla beraber kasık bel ağrılarım başladı zaten. Kasılmalarım eşlik ediyor 4gün oldu. Baş geliş oldugu için her an hızlanabilir dedi doktor
Selindora zeynonunannesiiii bende emin olamadım sarı sümüksü birşey geldi.Nst çeken ebe nişan pembemsi kahverengi tarzı olur diyince bende değil demekki dedim. Doktora söyledim olur mu öyle şey herkesin aynı olmayabilir seninki nişan dedi. Gerçekten doktordan başka kimseyi dinlememek lazım.