Hamile_anne27 Kkubbra bende malatya dayken Hayat Hastanesi Gülten Usta vardı senelerce ona gittim. Çok iyi kibar bir doktor kesinlikle tavsiye ederim. Muayene ücreti de geçen sene 120 civarıydı. Zamlardan sonra ne oldu bilmiyorum
seda2209 Kkubbra özel istiyorsaniz hayat Hastanesinde Sevgi hanım var çevremde herkes ona gidiyor özele gidenler ve çok memnunlar. Eltime kadar doğumu onda yaptılar fiyatından bilgim yok şuan fakat bir iki kez muayeneye gittim serdar bey gibi sıcakkanlı ve iyi bir doktor. Devlette de dediğim gibi çoğunu duydum araştırdım Serdar beyden şaşmayın tecrübe ve alaka olarak çok iyi :)) ``
Hamile_anne27 Kkubbra hayır canım hamilelikte gitmemiştim. Sonradan tanıdım kendisini. Her konuda çok yardımcı olan bir doktor. Gidip görünce hak vereceksiniz;)
defneninannesi44 Kkubbra evet 17 mayısta doğum yaptım Ali hocada başından beri takipli hastasıydım ilgili güleryüzlü ve çok bilgili bir doktor çok memnun bir şekilde taburcu oldum tavsiye ederim
Emossk Kkubbra benimki ilk kızım sezeryan oldu araştırma da yapmıştım 20 güne doğum yapacam anlatırım deneyimimi
Budiss_Moms defneninannesi44 merhaba hastaneden memnun kaldınız mı. Nasıl oldu doğumunuz ebeler nasıl ilgileniyorlar mı.
Budiss_Moms Sedde Ali pekinceye gitmiyorum ama o hastanede doğum yapacağım bende Özlem hanımın hastasıyım hepsinin aynı bildiğim kadarıyla bugün sorduk gelen güncel zamlardan sonra 5,500₺ her şey dahil 1 gecelik doğum fiyatı.
Dilarabozdemir Kkubbra gözde sıtmapınari Hastanesi’ndw Ali pekince var muaynesi sigortalı 250₺ doğum ücreti hakkında bilgim yok develt Hastanesi’nde de Mehmet Murat Altındağ, Serdar Büğrü, Fatih yiğit çok iyiler