Novaa RHB55 Lierac ve Badger belly oil. Banyo sonrası da simya evi nin nemlendirici yağını sürüyorum.
Misilefe RHB55 bi oil kullanıyorum birde vazelin 31 haftadayım henüz olmadı ilerleyende olurmu bilmiyorum ama birazda genetik galiba
lunam RHB55 aynısefa yağı balsamı, hindistan cevizi yağı ve kantaron yağını dönüşümlü kullandım. Hiç çatlağım olmadı şükür. Fakat bol su tüketmek de önemli.
Syt061 Haftamız yeni bitti ben de hala birşey kullanmaya başlamadım ama benden önde giden arkadaşım doğal kantaron yağı kullanıyormuş
MDeniz42 Syt061 deriyi inceltiyor dikkat etsin. Lekeyi geçirir deriyi yeniler ama sık kullanımda incelir
yasemin_- Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Çatlaklar genetik oluyor her ne kadar kullansam da çatladım ama yağ ile aşırı derinleşmesinin önünü kestim diyebilirim.
Zolemos Badger kakaolu (katı formda,teneke kutuda olan) güzel nemlendiriyor, yapışkan his bırakmıyor. Kokusu hemen uçtuğu için rahatsız etmiyor. Kutusu küçücük görünse de oldukça bereketli bir ürün. İçeriği de temiz.
Hamzaaalim Bence eger çatlak problemınız yoksa surmeyın kremler yumusattını sanıp deriyi kurutuyor heergün suyla karnınızı nemlendırın