Ecceee Yeliz19 29 haftalığım, göbek deliğinin aşağısında belli belirsiz bi çizgi var ama o kadar, sadece dikkatli bakınca belli oluyor, bebeğim kız 👧🏻
Pelinakcn Yeliz19 bende 2.ayda oluşmaya başladı çizgi ama çevremde kimsede olmadı 🤷🏻♀️ Bebeğim erkek ama ablamın 2 oğlu var onda olmamıştı
DidemDnnz Yeliz19 okuduğum makale ve izlediğim Dr videolarına göre erkek veya kız bebeğin vücutta dışarıdan görülen farklı bir etkisi olmuyor
Adeninannesiii Yeliz19 26 haftalık hamileyim göbek altındaki çizgi oluştu şimdi dikkat ettim üzerindede hafif var sanki
3babymom Yeliz19 şuan 3. Gebeliğim ilk ikisi erkek şuan ki kız 24 haftadayim üçünde de çizgi oluşmadı
Yamur12345 Yeliz19 vala bendede oldu çizgi alakası olmadığını düşünüyorum çünkü iki kızımdada vardı şimdi oğlana hamileyim bundada var
ceren_1411 Yeliz19 35+1 erkek 🥰çizgi çıkmadı şimdilik çatlakta yok umarım çatlaktan fazla darbe almadan doğururum😂😂
Poyfudukk Haftada hafif şekilde göbek deliğimin altında çıktı şimdi 32 haftalığız göbek deliğimin üzerinde de belirdi kasıklarıma kadar uzanan bir çizgim var bebişim kız 🥰
Umran__37 Yeliz19 23 haftamda cikmisti o cizgi allahin izniyle kizim olucak insallah su an 27 haftanin sonlarina geldim 😊
Nurcantas65 Benimde var göbek deliğime kadar uzuyor beyaz tenliyim koyu duruyor baya İnşaaAllah doğumdan sonra geçer.Bebisim kız 🐣🌸
asraca Yeliz19 çizgi göbek aşağı ise kız, göbek del.. hem alt üstte var ise erkek mil ama kızımda tuttu bilemem hurafemi kaöıncı haftada çıkıyor
Kartaaneesiii 32+6 ve yaklaşık iki aydır göğsümden alt karına kadar çizgi oluştu. Cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama erkek cinsiyetimiz