Gozde42 Arkadaşlar kanguru almayı düşünüyorum ama nasıl bi model alacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz kullandığınız varsa tecrübeleri dinlemek isterim
iremss Gozde42 yenidoğan uyumlu olsun bi de çift yöne kullanılabilir olsun çünkü ilk zamanlar kendinize dönğk kullanıyosnz ama 4 aydan sonra bebek dışarıyı keşfetmk istiyo
lunam Gozde42 ben baby boroosh aldım çok memnunum. Aparatsız olarak yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor. Kızım 3 ayı geçti, tam 2 aylıkken almıştım. Evde de dışarıda da çok rahat. Fakat lütfen dışa dönük kullanmayın, omurgasına zararlı.
meltemkumsal16 Gozde42 https://ty.gl/n7xk3vr3ur bana bir arkadaşım bunu önerdi ama bende henüz almadım onunda bebeği daha doğmadı guzel olduğunu söylüyor bilemedim araştırıyorum 🌼
Sjdkkflf33 Gozde42 solomombaby aldıım ben ama 389’a almıştım şuan uçmuş 🥺 her yöne ergonomik, yenidoğan destekli alabilirsin 🌸
momofkaan Bende baby boroosh aldım geçen hafta ama henüz doğum olmadığı için kullanmadım ama çok araştırdım baya kullanışlı ve kalite kumaşı vs çok iyi. Instada kampanya var şimdi Dmden yazarsanız ekstra indirim tanımlıyorlar. Ben bebek giyim danışmanından aldım instada Hacer illi diye bir bayan o da danışmanlarına ekstra %10 indirim uyguluyor. Hani çok farketmiyor ama olsun :)
momofkaan Gozde42 valla en uygunlarından biri bu. Doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Bir de ben bebek arabası almayacağım benim için gerekliydi. İstersen 2.ellerine bak belki uygunsa temiz birşey bulabilirsin
hunilimom meltemkumsal16 ikinci el almıştım canım benim ta 2018 de ama şuan sayfa da daha güzelleri var çift yönlü olanları felan çıkartmışlar Instagram sayfasından bak istersen