Yasemincee26 doktoru ilk olarak bir yorumda okumuştum. Onu birkaç sebepten dolayı seçtim kadın olduğu için değil .
-daha güvendiğim bir kurum /doktor olmadı.
Genelde yorumlar hep ya iyi ya kötü. Sonuç pozitifse iyi , negatifse kötü. O yüzden hasta yorumlarına çok dikkat etmeden seçim yapmaya çalıştım.
-Doktor daha önce devlette iki hastanede tüp bebek kliniği kurmuş. Ersin Arslan dan Sankoya gelmiş. Geçmiş gönderilerinden Ersin Arslandaki ekibinin hoca için yorumlarını okudum bu benim için artı puandı.
- Daha önce devlette çalıştığı için hçbir yerde hasta yorumu yoktu .bu benim için eksi puandı ama devlette çalıştığı için normaldi.
-Doktorla ön görüşme yapmaya gittiğimizde çok kontrollü ve sağlam ilerlediğini gördüm. Şimdiye kadar çok doktora gittim ultrasonda bu kadar ayrıntılı inceleyen tek doktordu. Süreç hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Yumurta toplaması sonrası iki ay rahim dinlendirecek sonra duruma göre transfer yapacaktı . Sürecin bu kadar uzun olması gözümde büyüdü ama doktor ne yaptığını biliyordu acele etmeme izin vermedi.
-Rapor şartlarını sağladığım için raporu kendileri çıkaracaktı ve hastaneye ödeyeceğimiz tüp bebek parası 5.500 civarı bir şey olacaktı. Özelde her yerde rapor geçmediği için bu beni cezbetti.
-Eşim ve benim için karşılık bulmak çok önemli. Üniversite hastanesi olması özel kliniklere göre çok daha güven verdi ve ihityaç duyduğumuz zaman doktorla iletişime geçebiliyorduk.
- Hocanın hem artı hem eksi yönü de var. Klnğinin başarısını, aldığı sonuçları pek fazla paylaşmıyor. Rahim filmi sonrası sonuç aldığımızda kesin paylaşır demiştim ama paylaşmadı. Bana göre hasta mahremiyeti açısından bu çok değerli ama böyle de klinik hakkında bilgi sahibi olmak zor olabiliyor.
Benim düşüncelerim bu şekilde, biraz uzun oldu . Süreç uzun ve meşakkatli. Allah’ım sizin için hayırlı zamanda kucağınızı doldursun inşallah.