Ftmyldrm Kızlar 34+5 günlük hamileyim aşırı derece ayağım yanıyo uyuyamıyorum geceleri uykudan kalkyrm resmen bu normal olan bsy mi ne yapmam lazım
Kadze Ftmyldrm bnm bekarlıktan beri öyle hamilelikte daha beter her gece buzlu sirkeli su hazırlayıp rahatlayana kdr bekletiyorum serinleyince hemen uykuya geciyorum sirke ateşi alıyo deneyebilirsin
Atlasbebe Ftmyldrm benimde öyle hamilelikden önce buz gibiydi ayaklarım şimdi yanyor her gece uyukudan uyanyorum gündüzleri terliksiz çorapsız yerlere basyorum sürekli üşütüyorum. 😔 limon kolonyosıyla biraz masaj yapın azda olsa rahatlatyor. Ben geceleri soguk suyun altına turyorum sonra kolonya sıkıp ovalıyorum
KadriyeDerin Bende 27 haftalığım canım başından beri hep ayaklarım yanıyor desem yeri mecbur terlik falan giyiyorum ben anlamasamda ayağımdan üşütürüm diye yataktada bir yanıyor yıkayıp uyusan ıslak havlu koy çare yok
Yogurtlupilav Ftmyldrm Yok böyle bir huzursuzluk ya 🤦🏻♀️ En son buz erittim ayağımın altında uyuyakalana kadar tekrar yandı, ıslak havluyu deniycem bu akşamda o da olmazsa masaüstü pervalerden alıcam gece boyu çalıştırıcam komodinin üstüne koyup.