_Arslan_ Askiletotomsu benimki babası elini koyunca bile duruo ondan önce karnım havaya kalkıp inio tekmelerinden maşallah ama biri elini koyunca babası dahi duruo anlamadım gitti bnde
babysare Askiletotomsu valla bişey diyimi zar zor yakalıyorum onu da. 36 haftalık oldum 4 5 kere anca yakaladım. Ordan oraya atlayan çocuk kamera açılınca duruyo yemin ederim hissediyo mu napıyo anlamıyorum artık bu kadar olamaz çünkü😀
Askiletotomsu babysare doğunca da hoşumuza giden bı hareketlerini birilerine göstermek istesek, hadi yap annecim desek veya çekmeye çalışsak filan yapmazlar ha bunlar
babysare Askiletotomsu çok haklısın anne karnında karekterleri başlarmış oluşmaya çok hareketli olan doğuncada öyle olurmuş falan😀
Gullusimsek Benimkide öyle eşim dokununca hemen duruyor artik uzanip karnima bakmaktan gözlerim şaşı kalacak😄❤️
Aysunnnn_ Askiletotomsu Yemin ederim aynı benim kız içeride deli dana gibi dönüyor birine bak dedimmi kuzu kesilio şimdiden boyleler korkuyorum bizi parmaklarında oynatsinlar herşeyi duyup tepki verip bizle dalga geçiyorlar 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂