Askiletotomsu Hemen duruyor Bekle Allah bekle Beklesem de sonuç yok Sizlerde de böyle mi ya Hep hareketli dediğim çocuktan çıt çıkmıyor
Egemen22 Askiletotomsu kocam elini koydugunda karnima duruyo🤣🤣 ama ben konusup eledigimde resmen benimle ask yasiyo sanki oglum🥰🤣
minisinannesi07 Askiletotomsu arka arkaya hareket ederken elimi karnıma koysam bile hareket etmeyi bırakıyor, çekince geri başlıyor. 😁
MTugba Askiletotomsu benimkide öyle 😅 babası bekliyor hep ama karnımı sallayıp sevdiğinde tepki veriyor oda öyle görüyor
mirage333 Askiletotomsu evet. Yalnizken sürekli kipırdiyor dönüyor falan. Eşimi çagırıyorum bekliyoz bekliyoz hareket yok 😂 yada video cekmek istesem duruveriyo
glsmsny Egemen22 bızde de aynı ne zaman babası elını koysa duruyor tekmeler. Oğlum uslu duruyor suç atma dıyor 😅😂
Kbraylmz1 Askiletotomsu benim kızımda herkese oynardı bi annemde dururdu neler yapardık yine tık vurmazdı doğdu anneme gidince ağlamaya başladı bende kızımı emzirirken annem anane seni çok seviyor lütfen ona gidince ağlama sen bizim göz bebeğimizdir falan diyodum şimdi annemi o kadar çok seviyor ki 3 aylık olduk bugün 🌸
Askiletotomsu MTugba bazıları ışık filan tutuyormuş telefonun fenerini yani Etkili oluyormuş Ama çocuk korkar sanki
Appayipyip Askiletotomsu korkarı da geçtim zararı olmasın ya merak ettim şimdi 😅 gözleri çok hassastır o kadarcık ışık zarar verir mi ki
sherwoodTR Askiletotomsu ay benimki de öyle. Tam kıpır kıpırken eşimi çağırıyorum elini koyuyor bir anda kızım duruveriyor. Bekle bekle hareket yok kımıldamıyor. Şaka gibi
Askiletotomsu sherwoodTR doktorda kendisini gösteriyor mu peki Bizimki yüzünü de açmıyor Sanırsın prenses dayana 😂
sherwoodTR Askiletotomsu bugün gittik doktora. secde pozisyonuna geçti katiyen pozisyon değiştirmedi. Zar zor yandan bir profilini görebildik
Habus Askiletotomsu bu şey değil mi ya? Benim kız 😂 40 dk süren detaylıda 2 saniye yüzünü görebilmek için 40 takla attık 😂 hayır iki foto alıp salacağız zaten. Dediğin gibi sanki prenses diana 😂😂
Eliferimm Askiletotomsu Valla aynıyız, 23 haftalığız normalde kıpır kıpır elimi nereye koysam orda atıyor babasını çağırınca duruyor, geçn hafta dört boyutluya gittik doktor saat 1den 5e kadar tam dört kez baktı önce bacak arasını açmadı sonrada yüzünü hiç göstermedi eliyle koluyla kapattı hep 😂
Mtzkuzum Askiletotomsu benimkide tam tersine o kadar yüzsüz ki yedi kat yabancı gelse de hareket etmeye devam kızım böyle değildi bu oğlan çok yaramaz 🙈