Aslymn Oğlumuz olacak Allah nasip ederse 🤲🏻🙈 anlamı güzel kulağa hoş gelen erkek isimleri araştırıyorum fikir vermek ister misiniz 🥰
egeninincisii Deletedmom623737 Ay ne güzel isimmiş 😍 farklı isim bakıyordum çok güzel denk geldi. Daha cinsiyet belli değil ama erkekse favorim oldu şu an Arden 🤩
Sehersudi Aslymn bana 12. Haftada erkek dendi. Ama başka doktora gittim sonra taşındım o doktor söylemedi 15. Haftada söylerim dedi. İp ucu da vermedi. Siz ce 12. Haftada erkek diyen doktor görmüşümdür neye göre onu söyledi o haftada 12. Hafta çok erken çunki
Gulsumdamla Sehersudi erkek kendini belli ediyormuş bana da erkek dendi ve detaylida erkek doğrulandı cnm
Aslymn Sehersudi 16. haftadan sonra daha net bir cevap vermek için belki doktorunuz öyle söylemiş olabilir ama tabi ki bebeğin pozisyonu da önemli inşallah sağlıkla gelir 🥰
Gulten5 Sehersudi merhaba bana da 12. Haftada kız ama yüzde yüz değil çünkü erken denilmişti. 18 de erkek olduğunu öğrendim
2bebeannesiii Aslymn Benimde oğlum olacak kısmetse Baybars Kaya olacak adı , sizede fikir olsun . Baybars güçlü , kuvvetli , varlıklı demek bu arada 😊
Gizemkptn41 Aslymn Rabbim hayılrı evlat eylesin bizimkide erkek biz Aslan ali koyacağız ❤️ Ege Arhan Da favorilerim