Aslihan2505 35+5 haftalığım bugün kontrolüm vardı ve bebeğim kilosu 2300. Doktor bebeğin başının iki hafta önce karın çevresinin ise iki hafta geride olduğunu söyledi. Böyle birşey yaşamış ya da bilgisi olan varmı çok üzgünüm :(
Umran06 Aslihan2505 bende bugün kontrolüm de bebeğin karın çevresi gerilik olduğunu ve suyumun azaldığını öprendim. Günde 3 lt su içmemi havuç suyu tüketmemi haftada en az 2 kez et yememi protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi ve sol tarafıma yatmam gerektiğini söyledi. Kan sulandırıcı iğne verdi. Umarım haftaya kontrolümde her şey normale döner. Size ne gibi öneriler verdi doktorunuz ve ilaç verdi mi
Gonul94 Aslihan2505 hiç korkma bende 36 haftaya kadar öyle dedi doktor özele gidiyorum sonra 3 haftaya indi dexi almaliyiz gün bile verdi bende araşdirma hastanesine gitdim onlar bir sorun yok gününü bekliyelim dediler iyikide beklemişim 38 haftada düzelmiş çok şukur haftasiyla uyumlu gelmeye başladi özele kalsa küveyz holu gözluycektim
Handecik Baska Dr a gıt. 1 2 hafta çok önemli değil bol bol kaşar ye süt iç yumurta et protein ceviz muz ye
Aslihan2505 Handecik iki Farklı hastaneye gittim aynı şeyleri söylediler öneriniz için teşekkür ederim
Aslihan2505 Umran06 Allah yardımcınız olsun ben zaten kan sulandırıcı kullanıyordum bana hiç öneride bulunmadı beklemekten başka yapacak birşey yok dedi
Aslihan2505 Gonul94 çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben hem özele hem devlete gittim aynı şeyleri söylediler maalesef
Gonul94 Aslihan2505 bendede öyleydi hem devlet hem özel ayni şeyi söyledi ta ki 38 haftasina kadar 38 haftada artik uyumlu olmuş dediler sizdede öyle olur inşallah
Gonul94 Aslihan2505 canim ben doğurdum 38+4 günümde ne özelin nede devletin dediyi kiloda doğdu bebeyim özel 2200 diyordu devlet 2500 diyordu 2890 doğdu bebeyim şukur sağliğida iyi hiç korkutmayin kendinizi