designermom Kızlar erken mi bakarlar mi serklajlilarda bir farklılık olmuyordur dimi?bi de doktorumun odasında o çataldan yok normal uzun yatak var dogumhanede mi bakılır acaba kontrolüm cuma günü 36+2 ye geliyor
2koftemom designermom bunu doktoruna sorman gerekiyor her doktor farklı bisy yapiyor benim ki 38 de baktı 1 saniyelik bisydi
Zoom15 designermom benim dün açık pembe hafif bi lekelenmem oldu 36+1 doktor vajinadan muayene etti ama sanırım çatı muayenesiydi çünkü doğum yaklaşmış bol bol dinlen yat dedi
designermom 2koftemom son kontrolümde sormak aklıma gelmedi açıkçası doktorum erkek hic çekinme vs olmadı bu zamana kadar cok rahattım ama suan çatı muayenesinde falan bi garip hissediyorum galiba çekineceğim ya
2koftemom designermom hayır canım cekinme örtü üstüne örtüyor kayganlastiric8 kullanıyorlar ama bazıları parmağıyla bazısı aletle bakıyor zaten senin akıntı falan da vardır acımıyor işte doktoruna sadece nezaman yapmışız diye sor ve nasıl ama inan bisy yok ya bnm doktor bakmadan koydu çıkardı saniyelik tabi bnde başta katıldım ama girince bsy hissetmedim kendimi bıraktım
designermom 2koftemom aslında hic çekinmiyorum Doktorumdan açıkçası cok muyenem vajinal oldu dediğin gibi hep örtü koyuldu rahattım ama parmakla bakıyor dedi bi arkadasim o bir an düşündürdü
designermom Zoom15 çatala çıktınız mi?beni daha önce vajinal cok muayene etti ama hep o uzun yataktaydı mesela
Zoom15 designermom çatala çıkarmadı ama parmak muayenesi yaptı canımı acıttı bir miktar. Bende enfeksiyondan vs çok vajinal muayene oldum ama bu şekilde ilk defa baktı