Ecemselmaarslan Kızlar 2 defadır nst ye giriyorum arada bebeğin kalp atışları 180 183 oluyor bu yüksek değil mi doktora sordum guatr falan da baktık bir sorun yok dedi başına böyle bisey gelen var mi
iremss Ecemselmaarslan bebek heycanlanınxa oluyo benm 2 gebeliğimde de son nstler hep öyle oldu sorn görülmedi ha bi anda 180-200 anında 80-90 düşerse sıkıntılı o durumda da zaten tekrar nst tekrar ultrason muayenesi vs oluyo
Kbrkbrr Ecemselmaarslan benim bebeğimde 160dan aşağıya düşmüyo bendede çarpıntı oluyo çoğu zaman buda bebeği etkiliyomuş hiç bişeye stres yapmamam gerektiğini söylediler ama son zamanlarda stres yapmamak mümkün değil ki
3oglanannesi Ecemselmaarslan benimki de öyle 160 180 diyor sık sık hiç anormal demedi daha dr normal dir umarım
Ecemselmaarslan iremss neden heyecanlanıyor acaba bir sebebi var mıdır bir sıkıntı olmaz galiba inşallah
iremss Ecemselmaarslan sizin yorgunluğunuz, stresiniz bile etkiliyor, o an bi ağrınız varsa ona tepki bile olabiliyor
Zeynosunannesii Ecemselmaarslan anı kasılma çıkarsa bebek te tepki veriyomus benim ufak bı kasilmam olmuş nabzı 170e çıktı bian sordum doktor bu iyi bişey dedi tepki veriyo
Ecemselmaarslan 3oglanannesi benimde 2.gebeliğim olduğu için anlıyorum yoksa asla anlayamazdım galiba aynen canım bana da anormal demedi yani bilmiyorum da
eslemsi Bebeyi bilmiyorum da ben bugun uyandigimdan beri iyi degildim 3tede kotulestim tansiyonumu olctum 10a 7 o normaldi ama nabiz 120lere cikmisti. Carpintim vardi sonra gecti cok sukur