Bonjuk Kızlar merhaba 2 başarısız tüp bebek denemesi yaptık yaş 27 doktorum rahime çizgi atacağız ekstra takviye ilaç uygulayıp üçüncüyü öyle deneyceğiz uyutarak yapılıyormuş deneyenler var mı ağrılı mı oluyor ve olumlu sonuç alanlar var mı
Happy_001 Bonjuk cok gecmıs olsun Rabbım insallah kucagını bos bırakamaz bildiğim yok kuzum uste kalsın olamam sebebi nedir canim
Bebekdelisi Bonjuk uyutmaya gerek yokki canım benım arkadaşıma hemen 4 tane canlı atıldı agrısı sınek ısırması gibi dedi sana dedıgım dr araştır cnm o dr yaptı suan kucagında bebegı
Bonjuk Bebekdelisi canım araştırdım ama eşim yumurta taşımak istemiyor söylediğin hocayla da görüştüm ama eşim istemedi bilmiyorum hoca uyutacaz dedi ve farklı ilaçlar kullanacağız dedi bakalım bu defa ne bekliyor bizi
SinemUnalOzturk Korkma hiçbir şeyi yok. Ben de yaptırdım histereskopi sırasında doktorum çizik de atmış. İlk denemede tuttu bence yaptır nasiptir tabiki her şey. İnşallah gönlüne göre olur her şey
SinemUnalOzturk Bonjuk çok az biraz kanama oldum sonrasinda bir şey hissetmedim. Bence yumurta toplama daha zor bir işlem ona göre toplamadan sonra çok ağrım olmuştu ama histereskopiden sonra ertesi güne bir şeyim kalmadı
SinemUnalOzturk Bonjuk inşallah. Transfer sonrasi ben hep yattım bol avakado ve kuruyemiş tükettim. Günlük 3lt su içtim. Tevekkül et. Rabbim zorlaştırıyosa güzellestiriyordur. Transfer anında dilinde hep dua olsun. Ben “ya mubdi” tesbihini çektim hep hala daha çekerim. Allah yardımcın olsun tatlım 🥰❤️