Gmz-aykt _anne- merhaba ben de 27 ye gireceğim akintim bu hafta arttı iç çamaşırım ıslanıyor tuvalete gitme ihtiyacım da arttı yarın doktora soracağım sizin de devam ediyor mu akıntı
Si-bel _anne- bende 26 haftamdayim bu sıkıntıyı 22 haftamdan bu yana var artik çamaşır deyismekten yoruldum ama dokturum fitil verdi biraz rahatladım söylerseniz sizede verir.
_anne- Gmz-aykt Evet akıntım devam ediyor bugün doktora gittim gyno-lomexin krem ve gyno-lomexin fitil yazdı
_anne- Si-bel Bugün gittim gyno-lomexin krem ve gyno-lomexin fitil yazdı ikisinide kullansam sakıncası olur mu bilemedim size sadece fitil mi yazmıştı
Si-bel _anne- fitil ve toz verdi bana fitili 3 gün kullandım ilacı 1 gün kullandım. Sonrada 3 gün ara ile ilaç yazdı fitil yani aldim 3 gün sonra tekrar aldim .Ha devam ediyormu ediyor ama eskisi kadar çok fazla fazla degil
_anne- Si-bel Banada fitili 3 gün arayana kullanacaksın dedi kremi geceleri süreceksin dedi bakalım bugün başlıcam inşallah geçer
Gmz-aykt _anne- anladım ben de yanma yok tuvalet ihtiyacm varmış gibi oluyo bazen sanırım bebeğim baskı yapıyor
_anne- zeynonunannesiiii Doktora gittim kültür testi falan aldı pazartesi çıkacak sonuçlar alttan muayene etti açılma yok dedi ama hâla devam ediyor
Benjaminannesi zeynonunannesiiii yok bir çay bardağini geçemediği sürece aminyon sıvısi olmadığını söylediler
anneyimmm42 Akıntım benimde çok var ben fitil kullanıyorum o yapıyor dedi doktorum rahim ağzı açıklığına falan baktı normal dedi fitil kaynaklı . Bizde 28 haftalık olduk tuvalet ihtiyacı gün geçtikçe artıyor 🤭🤭🤭🤭 özellikle bebek hareket ettikçe