aslansmommm Sjkghhhh çıksa dert çıkmasa dert millet var ya cidden insanı sinir ediyorlar bende 5 aylık hamileyim bana da neden bu kadar büyük bi sorun mu var ben 7 aylıkken böyleydi anca falan diyolar 🤦🏻♀️
Gmg Benden 1 hafta önde olan bir yakınımız var onun karnı bayaa belli oluyor. Benim hiç belli olmuyor. Hep onunla kıyaslıyorlar, sanki onun hamileliği daha sağlıklıymış gibi konuşuyolar çok sinir oluyorum 😡
Yavuzbeymom Sjkghhhh bende 5 aylığım Karnın küçük diyen var bana da . Boşver 😉 Doğurunca İnşaAllah görürler . Kız benim ki senin ki ne canım . Allah sağlıkla hayırlı zaman da kucağımıza almak nasip etsin 🤲🏻
Nurozgenur Karnın çıkinca da çok kilo almışsin daha 5 aylık diyorlar,hiç takılma söyleyecek birsey mutlaka buluyorlar.
Ayss01 Sjkghhhh 8 aylık oldum kaynanamı çok severim . Ama geniş kıyafet giyiyorum bazen geliyor hani bugün karnın yok diyor ,🤣🤣 karnım burnumda az kaldı doğuracam bana öyle diyor. Bazen diyor bugün iyi yemek yemişsin karnın var 🤣🤣
Fatos91 Sjkghhhh insanlarla uğraşılmaz bana da ilk başlarda karnım bi anda çıktı aa ne çabuk büyümüş karnın dediler hatta acaba daha büyükte sen mi bilmiyorsun diyen bile olmuştu 🙃 herkese bir şey buluyorlar takma o yüzden
Zeh123-ra Sjkghhhh canım ben 30 haftada yim karnım halen yok iç karnın büyüktür banada diyolar ama ne yapalım zorlama sisirelim
Deletedmom7373700 Sjkghhhh çıksaydı da bu sefer niye bu kadar çabuk çıktı aaa ayına göre çok büyük ya da küçük diyeceklerdir. Her zaman konuşurlar
Ezgidenizak Bu soru sadece bana soruluyor sanıyordum😣 insanlar saçma soru sormaya bayılıyor boşveeeer 😂
elifuslu1002 Sjkghhhh aman canım hiç de takma bana da karnın çok büyümüş diyorlar 5.5 ayligim birde normal yani bünyeye göre değişiyor ve 5. Aydan sonra birden büyüyor yani