mom1111 ebrugrslszr annesinin_beybisi Gümüş göğüs kapağı en etkilisi kızlar kreme bile gerek kalmıyor
annesinin_beybisi minik_mucizemmmm ben onu dün youtunede bir videoda gördüm ama sogana tuz katıyordu kadın ve tuzlu soğanla göğsü ovalayacaksiniz diyordu. tuz ve soğan göğüs ucunu aksine yakmaz mı
mrs_elisah ebrugrslszr doğum öncesinden itibaren gümüş kapak kullandım. Doğum sonrası Bi ara yara olmuştu onu da Ayva çekirdeği jeli ile geçirdim.
Ffatma zumra123 garmastan pomad ı ne zaman kullanmaya başladınız..ben yara olduktan sonra kullanmıştım bir işe yaramamisti bunda erken mi kullansam
zumra123 Ffatma ben çatlama olduğunda başladım sürekli kullanıyordum yara olmasını beklemedim ama dediğim gibi eğer sizde işe yaramadıysa gümüş göğüs kapak kesin çözüm olacaktır
Babymomhappy ebrugrslszr ben doktorumdan krem önerisi istedim en iyi krem senin kendi sütün zaten dedi doğum yapıp emzirdikten ve emzirme bitince sütünü sık göğsüne sür o sana iyi gelir ki zaman doğru emzirirken yarada olmaz dedi
tezecikanne Tuba_58 eğer ise yariyorsa neden olmasın benimde en büyük korkum göğüs ucumun yara olması detsy verebilir misin
MDeniz42 minik_mucizemmmm bizde böyle yaparız asla yara olmaz kime dediysekte teşekkür etti bende soğan sürmenizi öneriyorum hanımlar
Nurcantas65 MDeniz42 ilk bebeğim olucak nasipse benim göğüs ucunm yok, sormak istediğim soğanı ilk emzirme yapınca mi sürmek gerek,yoksa her emzirme öncesi mi
MDeniz42 Nurcantas65 canım doğum yaptıktan sonra bebeği emzirmeden soğanı kessinler güzelce sür. Sürdükten 5 dakika sonra ıslak bi bezle sürdüğün yeri temizle ki bebeğe soğan tadı gelmesin. 1 kere yapman yeterli zaten yara olmadığı için bir daha ihtiyaç duymuyorsun
MinnieMouse ebrugrslszr ben gümüş kapak kullandım bir de incia göğüs ucu kremi kullandım. Sadece emzirmeye başladığım ilk hafta sızlama oldu sonra geçti yara hiç olmadı.
ebrugrslszr MinnieMouse gümüş kapak fiyatlarına baktımda 300-400 ₺ cok değil mi ya aşırı pahalı geldi yada ben pahalılarına mı baktım direk
JaDe80 nfssultan1 kapak zaten sütyenle arasında kalıyor o yüzden düşme olmuyor bir yada iki ay öncesinden başlıyorsunuz