Deletedmom_85 Yelf diğeri kadar çizgi koyu gelmedi bana canım. Sen daha iyi bilirsin canlı bakınca hemen ikiside çift çizgi aynı koyulukta oldu mu?
Balahatunn Iki cizginin de ayni koyulukta mi olmasi lazim mutlaka. Benim de en fazla bu koyuluga kadar cikiyor. Daha sonra siliklesmeye basliyor
Deletedmom_85 Balahatunn daha önce birisi daha bana bunu söylemişti buradan Sen miydin acaba bilmiyorum. O kişi de demişti benim ancak bu kadar oluyor diye. Eğer onun öncesinde 2 3 5 test daha yapıp o kadar koyu olmadıysa büyük ihtimalle dediğin gibi oluyor ve çatlıyor
haticenurrr yarın çok daha koyu olur bence benimde bu sekilde olmustu ama yine de bence bu günü degerlendir canım🙏🏻
Balahatunn Deletedmom_85 ben degildim daha once soran. Adetim 7-8 gun suruyor. Adetim bitince hemen yaptigimda en koyu oluyor. Anca bu kadar oluyor. Daha sonra giderek siliklesiyor. Yumurtlama olmadigini gostermiyordur insallah iki cizginin hic ayni koyulukta olmamasi
Deletedmom_85 Balahatunn yok senin yumurtlama olmuş o zaman. İki çizgi aynı koyulukta olduğu zaman Yumurtlama demek