durulice Ay sonu doğumum var ama göğüs pompası satın almadım. Çoğu kişi hastane çantasına koymuş. Olur da bebeğim emmezse boşuna almış olmayayım diyorum çokta pahalı yanlış mı düşünüyorum fikir verir misiniz çok kararsız kaldım 😶
MerveeD durulice Merhaba.. 25 gün önce dogum yaptım ve cogu emzirme hemşiresi ile iletişime gecıp cok arastırdım… İlk 3 5 gun süt gelmedi sezaryen den kaynaklı ve sarı su geldı göğüs ucumu bebegım tutamadı göğüslerim şişti bende almamıs tım ve cok pişman oldum göğüs agrısından ve şişliği den kımıldayamadım sezaryen agrımı unuttum Allah razı olsun kuzenim makınasını verdı 4 yıl once kullanmış sağmasaydım göğüsüm hem inmicek heme sütüm zor gelecekti dıyecegım o ki mutlaka almalısınız.. Süt çoğaltmak ıcın de sagmayı öneriyor doktorlar ve sütün cok olursa sağıp dolaba atarsın zor zamanda kullanırsın
Sedabezirkan durulice ben hem avent elektrikliyi i denedim hem manuel tulumbali herhangi bir marka, manuel olan o kadar güzel temizliyor ki,ilk olarak manuel alıp kenara koy, cok sagman gerekir ve yorulursan bence o zaman digerlerinden bakarsin
Nhey Ben ilk doğumumda hemen almadım eve çıkınca göğüslerim süt doldu boşaltmak gerekti gidip aldı eşim zaten sonrasında da hep bir göğsümü emzirip diğerinden süt sağdım poşetledim işte olduğum zamanlarda biberonla babası içirdi şimdi ikinci doğum olacak inşallah yine gerekir diye yanıma da alıyorum bence ihtiyaç duyarsanız alın
ramonun_annesi durulice al bacım al hazırda dursun doğuma girerken de götür ben doğuma girdim çıktım saatlerce sütüm gelmedi alıp gelene kadar bebeğim açlıktan ölecek diye korktum daha yeni doğmuş yani dayanmaz dedm aldılar getirdiler ama sütüm gene yok mama aldık verdik ve göğüs ucum da yok diye oğlum emmedi bir kaç gün sonra sütüm geldi sütü sagdim bir iki biberon filan anca içti oğlum mama ile beslendi tabi sonra boşanma asamasi oldu oglumdan ayrı kaldım sütüm yoktu kurudu kaldı 😔😔
Ebbelif ramonun_annesi Boşanma aşaması oldu demişsiniz Ben şu an 35 haftalığım ve boşanma sürecindeyim O yüzden yazmak istedim ne yaptınız Toparlandınız mı Ben ne yapacağımı bilmiyorum
ramonun_annesi Ebbelif yani şöyle diyim canım oğlum 1 aylık oldu ben dava açtım oğlum 3.bucuk dört aylık oldu babası geldi benden özür diledi herşeyi düzelticem dedi ve davayı geri çektim kötü günler geçti de şimdi psikolojik olarak çok kötüyüm hayattan soğudum bedenim yorgun herşeyden soğuk durumdayım işte eşim değişti bana çok iyi davranıyor ama yaşadıklarım beni hem bedenen hem psikolojikmen çöktü
2bebe1gebe durulice bebek emsede çok kolaylık ben sütümü mesela onunla çoğalttım ne kadar sağarsam o kadar sütüm geldi ve öyle çok çok pahalı olanlardan da değil benim aldığım 25 tl ve pahalılara gçre daha güzel çekiyor ben ondan memnun kaldım normal manuel
guzel_anne1 durulice Mochi marka manuel var kuzum onu al kesin sütün gelirse toplamaya gelmezse sağmaya yardım ediyor. Elektrikliyi baktın çok çok lazım doğumdan sonra duruma göre tercih et
newbabyno2 durulice kesin al yanı benım cocuk yogun bakıma almıslardı sağıp sağıp vermıstım o olmasa mama verceklerdi
Bayancorek durulice Görümcem ve bir arkadaşım manuel almıştı mochi olandan. Mahvolduk aklın varsa elektrikli al dediler. Benim canım çok tatlı, mastit vs. olursam canımın acısıyla uğraşamam birde. Ayrıca bazı hastanelerde var ama bazılarında yok. Elektrikli alacağım o yüzden kiwi veya e bebek in kini düşünüyorum. Diğerlerine o kadar para veremem. Mochiyle de uğraşamam manuel olduğu için. Alayım kenarda dursun. O telaş da herhangi birini eczaneye gönderirsem kim bilir nasıl bir şey alırlar. En iyisi kendi işimi kendim halletmek önceden. 🌸🙈